Bilbälten

Säkerhet kommer först med vårt utbud av bilbälten. Här hittar du allt från standard 3-punktsbälten för daglig körning till avancerade 4- och 5-punktsbälten för racing och prestandafordon. Varje bälte är designat för att erbjuda optimal säkerhet och skydd, tillverkat av hållbara material för att stå emot höga belastningar och ge dig och dina passagerare trygghet på vägarna.

Visar 1–12 av 64 resultat

Bilbälten: Livsviktiga Komponenter för Säkerhet på Vägarna

Välkommen till vår kategori av Bilbälten, där vi erbjuder ett brett utbud av säkerhetsbälten anpassade för olika fordon och körsituationer. Bilbälten är en av de mest grundläggande och effektiva säkerhetsåtgärderna i ett fordon, avsedda att skydda förare och passagerare vid kollisioner. Här finner du allt från standard 3-punktsbälten till mer specialiserade 4-punkts- och 5-punktsbälten.

Standard 3-Punktsbälten: Grundläggande Säkerhet

3-punktsbälten är standardutrustning i de flesta moderna fordon. De är utformade för att sträcka sig över midjan och diagonalt över bröstet, vilket ger en balans mellan komfort och säkerhet. Denna typ av bälte är effektiv för att minimera risken för skador vid olyckor genom att hålla passagerarna på plats och fördela kraften från en kollision över kroppens starkare delar.

4-Punktsbälten: Förstärkt Säkerhet för Entusiaster

4-punktsbälten erbjuder en högre säkerhetsnivå och används ofta i racingbilar och modifierade fordon. Dessa bälten har två extra fästpunkter jämfört med standard 3-punktsbälten, vilket ger bättre stabilitet och hållning vid höga hastigheter eller i skarpa kurvor. De är idealiska för entusiastförare som kräver extra säkerhet utan att kompromissa med rörligheten.

5-Punktsbälten: Maximal Säkerhet för Racing

5-punktsbälten är designade för racing och högpresterande fordon. De lägger till en extra säkerhetsnivå genom att inkludera en femte fästpunkt mellan benen, vilket ytterligare minskar risken för att föraren glider under bältet vid en kollision. Denna typ av bälte är oumbärlig för professionell racing, där säkerheten är av yttersta vikt.

Material och Konstruktion

Våra bilbälten är tillverkade av högkvalitativa, hållbara material som tål extrem belastning och nötning. Med starka spännen och justerbara remmar garanterar de en säker och bekväm passform för alla användare.

Användning och Kompatibilitet

Vid val av bilbälte är det viktigt att överväga fordonets typ och användning. Medan standard 3-punktsbälten är lämpliga för de flesta personbilar, kan 4-punkts- och 5-punktsbälten vara mer lämpliga för specialfordon och tävlingsbilar.

Investera i Säkerhet

Att investera i rätt typ av bilbälte är en viktig del av att säkerställa din och dina passagerares säkerhet. Vare sig det är för daglig körning eller för racing, har vi bilbälten som uppfyller dina behov.

Utforska vårt sortiment av Bilbälten

Ta en titt på vårt sortiment av bilbälten för att hitta det perfekta valet för din bil. Med alternativ som passar alla typer av fordon och körsituationer, kan du lita på att du hittar rätt lösning för din säkerhet hos oss.

Visar 1–12 av 64 resultat