MBRP

MBRP är en ledande tillverkare av avgassystem, känd för sin innovation, kvalitet och engagemang för motorsport. Grundat av Martin och Ginger Barkey, har företaget vuxit från ett litet garageföretag till en global aktör inom bilindustrin. Med en stark familjeorienterad kultur och en passion för motorsport, fortsätter MBRP att leverera högkvalitativa produkter som förbättrar både prestanda och stil för en mängd olika fordon.

Visar 1–12 av 1003 resultat

MBRP – Från Garage till Global Framgång

MBRP startade sin resa i ett enkelt garage för över 25 år sedan. Grundarna Martin och Ginger Barkey såg en möjlighet att skapa prestandaavgassystem som kombinerade kvalitet, prestanda och värde. Deras tidiga dagar präglades av hårt arbete och innovation, vilket lade grunden för företagets nuvarande framgång.

MBRP är Banbrytande inom Avgassystem

MBRP har gjort sig kända för att revolutionera avgassystem för olika fordonstyper. De introducerade 4-tums dieselavgassystem med dubbla utlopp, en innovation som snabbt blev populär. Deras “Cool Duals” blev snabbt ett signaturkoncept inom bilindustrin.

MBRP Ljuddämpare – Engagemang för Motorsport

MBRP:s passion för motorsport har varit en drivkraft bakom deras framgång. De har deltagit i och sponsrat olika racingevenemang, vilket har hjälpt dem att testa och förbättra sina produkter under verkliga förhållanden. Deras engagemang sträcker sig från amatörracing till professionella serier, vilket visar deras dedikation till högpresterande avgassystem.

Familjevärderingar och Gemenskap

MBRP har alltid varit ett familjeorienterat företag. Nästan alla familjemedlemmar har bidragit till företagets tillväxt. Denna familjeanda har utsträckts till deras kundgemenskap, där feedback och relationer har varit centrala för deras fortsatta utveckling och framgång.

Framtiden för MBRP

Idag står MBRP starka med en 25-årig historia av innovation och kvalitet. De fortsätter att utveckla avgassystem som inte bara förbättrar prestanda och ljud, utan också erbjuder stil och värde. Deras mångsidiga produktlinje tillgodoser behoven hos en bred kundbas, från supercars till dieseltruckar.

MBRP:s Löfte

Martin och Ginger Barkey har alltid haft en tydlig vision: att skapa produkter som överträffar det vanliga och erbjuder en unik kombination av prestanda, kvalitet och stil. Deras löfte är att fortsätta vara ett företag “byggt av entusiaster för entusiaster”.

Produkter och Innovation

MBRP erbjuder en mängd olika materialtyper, finishar och utloppsdesigner för att möta kundernas behov. Oavsett om det gäller ett ultratåligt T304 rostfritt stålsystem eller ett svartbelagt system för ultimat stil, är MBRP:s mål att ge kunderna det bästa valet för deras fordon.

MBRP:s Framtid

MBRP ser fram emot att fortsätta sin resa i bilindustrin, med en ständig strävan efter innovation och kvalitet. Deras engagemang för kundnöjdhet och produktutveckling säkerställer att de kommer att förbli en ledande aktör inom avgassystem och prestandadelar.

Visar 1–12 av 1003 resultat