Overaller

Vår kategori av Overaller omfattar ett brett sortiment av skydds- och funktionskläder för olika användningsområden. Här hittar du allt från slitstarka arbetsoveraller och specialiserade skyddsoveraller till racing- och flygoveraller, alla designade för att erbjuda optimal skydd, komfort och funktionalitet. Oavsett yrke eller aktivitet, erbjuder vi kvalitetsplagg i olika storlekar, material och stilar för att uppfylla dina specifika behov och krav.

Visar 1–12 av 45 resultat

Översikt av Kategorin Overaller

Kategorin Overaller innefattar ett brett spektrum av funktions- och skyddsplagg avsedda för olika yrken, aktiviteter och händelser. Denna kategori erbjuder allt från arbets- och skyddsoveraller till mer specialiserade former som racing- och flygoveraller. Varje typ av overall är designad för att uppfylla specifika krav gällande komfort, säkerhet och funktionalitet, vilket gör dem oumbärliga i många sammanhang.

Arbetsoveraller

Arbetsoveraller är konstruerade för att ge robust skydd i arbetsmiljöer. De är tillverkade av slitstarka material som tål tuffa förhållanden, som repor och slitage. Dessa overaller erbjuder praktiska funktioner som flera fickor, förstärkta sömmar och bekväma passformer för att underlätta rörelsefrihet under arbete.

Skyddsoveraller

Skyddsoveraller är avsedda för miljöer där användaren behöver skydd mot kemikalier, farliga ämnen eller extrema förhållanden. De är ofta tillverkade av speciella material som är vattentäta, flamsäkra eller kemikaliebeständiga. Dessa overaller är viktiga inom industrier som kemikalietillverkning, sjukvård och brandskydd.

Racingoveraller

Racingoveraller är specifikt framtagen för motorsport och är konstruerade för att ge skydd mot eld och värme. De är tillverkade av lättviktiga, flamresistenta material som Nomex, och är utformade för att ge maximal rörlighet och komfort under tävlingar. Dessa overaller följer ofta strikta säkerhetsstandarder som fastställts av motorsportorganisationer.

Flygoveraller

Flygoveraller, som används av piloter och flygpersonal, är designade för att ge komfort och funktionalitet i cockpit. De är ofta tillverkade av material som tål höga höjder och tryckförändringar. Många modeller innehåller också specialfickor för instrument och verktyg som används inom flyg.

Användningsområden och Material

Materialvalet i overaller varierar beroende på användningsområde. Det kan inkludera allt från bomull och polyester till mer avancerade syntetiska material som är utformade för specifika skydds- eller prestandaegenskaper. Oavsett material är passform och användarvänlighet centrala aspekter för alla typer av overaller.

Tillgänglighet och Anpassning

I denna kategori finns overaller i en mängd olika storlekar, färger och stilar för att passa olika kroppstyper och personliga preferenser. Många overaller erbjuder också möjlighet till anpassning, såsom att lägga till företagslogotyper eller anpassa storlek och passform.

En overall passar alltid

Kategorin Overaller är mångsidig och täcker ett brett spektrum av behov, från arbets- och skyddsplagg till specialiserade dräkter för motorsport och flyg. Varje typ av overall är noga utformad för att ge optimal skydd, komfort och funktionalitet, vilket gör dem till en viktig del av många yrken och aktiviteter.

Visar 1–12 av 45 resultat