Varta

Varta är en ledande tillverkare av högkvalitativa bilbatterier, erkända för sin innovation, pålitlighet och lång livslängd. Med ett brett utbud av produkter, från AGM och EFB batterier för fordon med start-stopp-teknologi till avancerade litiumjonbatterier för el- och hybridfordon, möter Varta behoven hos moderna bilar och förare. Deras batterier är designade för att erbjuda exceptionell prestanda och effektivitet under alla förhållanden, vilket gör Varta till ett föredraget val för dem som söker optimal funktion och hållbarhet i sina fordonssystem.

Visar 1–12 av 166 resultat

Introduktion till Varta

Varta är en världsledande tillverkare av bilbatterier, känd för sin innovation, kvalitet och tillförlitlighet. Med en rik historia som sträcker sig över mer än ett århundrade, har Varta etablerat sig som en betrodd partner för både fordonsproducenter och konsumenter. Företagets produktsortiment omfattar ett brett spektrum av batterilösningar, designade för att möta de skiftande behoven hos moderna fordon, från konventionella bilar och lätta nyttofordon till avancerade start-stopp-system och elbilar.

Vad kännetecknar Varta-bilbatterier?

Varta-bilbatterier är synonyma med hög prestanda och lång livslängd. De utmärker sig genom sin förmåga att leverera pålitlig startkraft under alla väderförhållanden, tack vare deras robusta konstruktion och avancerade teknologi. Varta är särskilt kända för sina AGM (Absorberad GlasMatta) och EFB (Enhanced Flooded Battery) batterier, som är skräddarsydda för fordon med höga energikrav och start-stopp-teknologi. Dessa batterier erbjuder inte bara exceptionell hållbarhet och effektivitet utan också miljövänliga alternativ tack vare deras längre livslängd och effektivitet.

Hur väljer man rätt Varta-batteri?

Att välja rätt Varta-batteri för ditt fordon kräver noggrann övervägande av flera faktorer. Det inkluderar fordonstyp, användningsintensitet, klimatförhållanden och specifika fordonselektronikbehov. För fordon med start-stopp-system rekommenderas AGM- eller EFB-batterier för att hantera de ökade cykliska belastningarna. Det är också viktigt att kontrollera batteriets storlek, kallstartström (CCA) och reservkapacitet (RC) för att säkerställa kompatibilitet och optimal prestanda.

Senaste innovationerna från Varta

  • AGM-teknologi: Vartas AGM-batterier erbjuder överlägsen prestanda för fordon med avancerade start-stopp-system, vilket ger högre cyklisk uthållighet och längre livslängd.
  • EFB-teknologi: Vartas EFB-batterier är en förbättrad version av traditionella bly-syra batterier, designade för fordon med måttliga start-stopp-funktioner och höga energibehov.
  • Litiumjonbatterier: För elbilar och hybridfordon utvecklar Varta högeffektiva litiumjonbatterier, vilket markerar en ny era av energilagringslösningar.

Varför välja Varta för dina batteribehov?

Varta står för kvalitet, innovation och pålitlighet, vilket gör dem till ett självklart val för alla som söker det bästa inom bilbatteriteknik. Deras engagemang för forskning och utveckling säkerställer att de ständigt är i framkant av batteriteknologi, erbjuder produkter som möter de högsta standarderna för prestanda och miljövänlighet. Oavsett om du kör en konventionell bil, ett fordon med start-stopp-teknologi eller ett elektriskt fordon, erbjuder Varta en lösning som säkerställer att ditt fordon fungerar optimalt under alla förhållanden.

Visar 1–12 av 166 resultat