Pirelli

Pirelli, en världsledande däcktillverkare grundad 1872, är känd för sin högkvalitativa, innovativa produktportfölj. Med ett brett utbud av däck för personbilar, lastbilar, motorcyklar och motorsport, inklusive Formel 1, kombinerar Pirelli säkerhet, hållbarhet och prestanda. Företaget prioriterar forskning och utveckling för att erbjuda avancerade lösningar som förbättrar däckens energieffektivitet och minskar miljöpåverkan. Pirellis engagemang i motorsport bidrar till dess rykte som en av de mest tekniskt avancerade däcktillverkarna i världen.

Visar 1–12 av 1735 resultat

Pirelli – En Världsledande Däcktillverkare

Pirelli är en av världens mest framstående däcktillverkare, känd för sin höga kvalitet, innovation och bidrag till motorsportens värld. Företaget, som grundades 1872 i Milano, Italien, har en lång historia av att producera däck som kombinerar säkerhet, hållbarhet och prestanda. Pirelli är särskilt berömt för sina bidrag till racing, särskilt Formel 1, där de är officiell däckleverantör.

Pirelli står för Innovation och Teknologi

Pirelli är ledande inom forskning och utveckling inom däckindustrin. Företagets engagemang för innovation är tydligt i dess ständiga strävan att utveckla nya tekniker och material som förbättrar däckens prestanda, hållbarhet och miljövänlighet. Med avancerade forskningscentra arbetar Pirelli kontinuerligt med att förbättra sina däck för alla typer av fordon och vägförhållanden.

Pirellis Produktutbud

Pirellis produktutbud är omfattande och inkluderar däck för personbilar, lastbilar, motorcyklar och motorsport. De erbjuder ett brett spektrum av däcktyper, från sommar- och vinterdäck till allvädersdäck, som alla är utformade för att möta olika kunders behov och körförhållanden. Pirelli är också kända för sina högpresterande däck, som är utformade för lyxbilar och högprestandabilar.

Hållbarhet och Miljö

Hållbarhet är en central aspekt av Pirellis verksamhet. De arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom hela produktionsprocessen, från råvaruinköp till tillverkning och återvinning av däck. Pirelli fokuserar på att använda miljövänliga material och processer, samt att öka däckens energieffektivitet för att bidra till minskade koldioxidutsläpp.

Pirellis Engagemang i Motorsport

Pirellis djupa engagemang i motorsport, särskilt Formel 1, har bidragit till deras rykte som en av de mest tekniskt avancerade däcktillverkarna i världen. Erfarenheten från racing hjälper Pirelli att utveckla innovativa lösningar som även appliceras på deras konsumentprodukter, vilket ger kunderna tillgång till däck av racingklass.

Visar 1–12 av 1735 resultat