Air Lift Performance

Air Lift Performance är en ledande tillverkare av luftfjädringssystem med en historia som sträcker sig tillbaka till 1949. De har bidragit till utvecklingen av fjädringssystem för både vardagligt bruk och racing, och erbjuder innovativa lösningar som kombinerar prestanda och mångsidighet.

Visar 1–12 av 295 resultat

Air Lift Performance: En Historia av Innovation

Air Lift Performance, med sina rötter tillbaka till 1949, är en pionjär inom luftfjädringssystem. Ursprungligen grundat av GE-ingenjören Claude Pemberton och Oldsmobile Toronado-utvecklaren Don Perkins i Lansing, Michigan, började företaget med att skapa fjädringssystem för att stödja överbelastade fordon och förbättra både körkvalitet och säkerhet.

Från Stock Car Racing till Moderna Luftfjädringssystem

Under 50- och 60-talet visade Air Lift sin mångsidighet inom stock car-racing, där deras luftfjädringar förbättrade hantering och grepp i tävlingar som Daytona och Darlington. Med tiden utvecklade Air Lift laststödskit för bogsering och lastning, revolutionerande säker och stabil transport.

Easy Street till Air Lift Performance

På 90-talet skapade Air Lifts Easy Street-division produkter för sänkta anpassade fordon, vilket möjliggjorde en sänkt hållning men med förmågan att höja fordonet vid behov. Denna innovation ledde till utvecklingen av luftstruts, ett alternativ till coilovers och sänkningsfjädrar.

Innovation och Ledarskap inom Luftfjädring

Som ledare inom luftfjädringsmarknaden fortsätter Air Lift Performance att innovera med revolutionerande luftstyrningssystem och fjädringsuppsättningar, vilket ger entusiaster möjligheten att anpassa sina fordon för både dagligt bruk och utställningsklar stil.

Visar 1–12 av 295 resultat