kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Renault Alaskan Protector 2,3 dCi 190 hk 4×4 Intens

Autodeal Test

Pickup

Pickup

Renault Alaskan Protector 2,3 dCi 190 hk 4×4 Intens

Renault Alaskan är en kraftfull pickup med robust konstruktion, bra körkomfort och riktigt bra off-road egenskaper. En mycket trevlig arbetskamrat med personbilskänsla.

Läs Testet

Pickup

MERCEDES X250d 4×4 AUT PROGRESSIVE EDITION

Mercedes breddar sitt modellprogram och lanserar helt nya Mercedes X-Klass som höjer ribban bland pickisarna. Så här upplevde vi nya X-Klass både på bana och i terrängen.

Läs Testet

Pickup

VW Amarok en skogsmulle med mullrande V6:a

Volkswagen Amarok har riktigt bra terrängegenskaper, fantastisk väghållning och komfort som gör att den imponerar lika mycket på långresor som vid sidan av vägen. De nya V6-motorerna har kraft och vridmoment utöver det vanliga.

Läs Testet

Pickup

NISSAN Navara Double Cab 2.3 dCi 190hp AT Tekna

Nissan Navara är en mångsidig pickup med bra terrängegenskaper, goda utrymmen både för passagerare och last och riktigt bra komfort. Navara är en riktigt trevlig pickup som funkar lika bra som arbetsredskap som till vanlig vardagskörning.

Läs Testet

Pickup

MITSUBISHI L200 BUSINESS 4X4 181 HK AUTOMAT PERFORMER

L200 är en mångsidig pickup med personbilskänsla, hög komfort, goda kupéutrymmen och en riktigt bra vändradie på 5,9 meter, vilket är bland det snävaste i segmentet. En mycket trevlig arbetskamrat både på och utanför vägen.

Läs Testet
Back to top