Renault Alaskan Protector 2,3 dCi 190 hk 4×4 Intens

Autodeal Test

Pickup

Renault Alaskan Protector 2,3 dCi 190 hk 4×4 Intens

Renault Alaskan är en kraftfull pickup med robust konstruktion, bra körkomfort och riktigt bra off-road egenskaper. En mycket trevlig arbetskamrat med personbilskänsla.

Läs Testet

Pickup

MERCEDES X250d 4×4 AUT PROGRESSIVE EDITION

Mercedes breddar sitt modellprogram och lanserar helt nya Mercedes X-Klass som höjer ribban bland pickisarna. Så här upplevde vi nya X-Klass både på bana och i terrängen.

Läs Testet

SUV

Jaguar F-PACE R-Sport 20t AWD AT

Jaguar F-Pace R-Sport är en elegant och sportig SUV för alla behov. Snygg design och goda utrymmen i kombination med bra väghållning och trevliga köregenskaper oavsett underlag är en perfekt bil för dig som söker det där lilla extra.

Läs Testet

SUV

Range Rover Velar 2.0L 250PS 4WD S

Nya Range Rover Velar ska testas inom kort, men här kommer lite övergripande info.

Läs Testet

El/Hybrid

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV – supermiljöbil med lågt förmånsvärde

Nya generationen av Mitsubishi Outlander Plug-in hybrid har genomgått flera förändringar och förbättringar. Räckvidden har ökat och nu kan man välja när man vill köra på enbart el. Kortare laddtid och nya assistans- och säkerhetssystem som autobromssystemet som nu även känner av gångtrafikanter. En redan riktigt bra bil har blivit ännu bättre.

Läs Testet

El/Hybrid

Volvo XC60 T8 – hög åkkomfort och bra prestanda

Volvo XC60 T8 erbjuder inte bara hög komfort, den har bra prestanda och bjuder på förstklassiga köregenskaper. Dessutom är det en av Sveriges säkraste bilar enligt det europeiska krocksäkerhetsinstitutet Euro NCAP.

Läs Testet

SUV

Volvo XC60 D4 AWD Inscription – lyx och säkerhet på toppnivå

Nya Volvo XC60 är en snygg, sportig och välbyggd SUV med goda utrymmen, hög åkkomfort, bra köregenskaper och toppbetyg i säkerhet.

Läs Testet

Kombi

Nya Opel Insignia Sports Tourer goda utrymmen och hög säkerhet

Nya Opel Insignia Sports Tourer är snygg kombi med sportig design och mycket goda utrymmen. Åkkomfort är riktigt bra, likaså väghållningen. Dessutom är det en av de säkraste familjebilarna enligt det europeiska krocksäkerhetsinstitutet Euro NCAP.

Läs Testet

Kombi

Volvo V90 Cross Country D4 AWD Business Advanced Aut

Volvo V90 CC D4 är en äkta Volvo med allt vad märket står för när det gäller säkerhet, komfort och utrymme. Det här är en bil du måste uppleva för att förstå dess komfort och köregenskaper.

Läs Testet

Pickup

VW Amarok en skogsmulle med mullrande V6:a

Volkswagen Amarok har riktigt bra terrängegenskaper, fantastisk väghållning och komfort som gör att den imponerar lika mycket på långresor som vid sidan av vägen. De nya V6-motorerna har kraft och vridmoment utöver det vanliga.

Läs Testet
Back to top