kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

VW ID4

Volkswagen ID.4 GTX

Bästsäljande sportig familjesuv som tar dig upp till 48 mil mellan laddningarna, utsedd till “Årets bil i världen 2021″

Vid första anblick upplevs ID.4 sportigt genomtänkt. Gott om utrymme både till både förare och medpassagerare. Mittkonsolen är variabel och dom bekväma sportstolarna justeras enkelt via elektrisk inställning med minnesfunktion.

På instrumentpanelen finns den centrala pekskärmen på upp till 30,5 cm (12”) tillsammans med multifunktionsratten av sportkaraktär med touch-funktioner och vibration som ger återkoppling på kommandon. Interiörbelysningen, som anpassas efter tycke och smak, ger en lyxig känsla och passar utmärkt till det stora panoramaglastaket.

ID4an är utrustad med många smarta funktioner som tex. adaptiv farthållare, induktiv mobilladdare, vägmärkesigenkänning och uppvärmd framruta med regnsensor. Vill man så kan man även lägga till den mycket smidiga ”heads up” displayen för att undvika att ta blicken från vägen i onödan.

Utvändigt är ID4 GTX modernt sportig i sin design. 20 tums lättmetallfälgar, takreling för extra bagage, infällda dörrhandtag för lägre luftmotstånd, gör bilen både praktisk och attraktiv. 3D LED-bakljus med dynamiska blinkers och en snygg ljuslinje utmed hela bilsidan från logotypen i fronten hela vägen bak.

ID.4ans kraft hämtas från ett 77 kWh batteri som ger 150 kW (201 hk) genom 1 växel, tillräckligt för att ta dig från 0–100 km/h på 6,2 sekunder. Maximalt vridmoment på direkten ger noll fördröjning i acceleration och en härlig körupplevelse. Lägg till ett adaptivt sportchassi och du har en riktigt kapabel GTI.

Även om Volkswagen byggt en fruktansvärt tyst bil invändigt har man ur säkerhetssynpunkt gjort motsatsen på utsidan. För att göra trafiksituationen säkrare hörs ett futuristiskt el-ljud när du kör under 30 km/h. Det gör att fotgängare och cyklister får lättare att uppfatta din framfart.

Vill man ta steget in i framtiden och satsa på ett säkert kort är ID4 en klar favorit, både praktisk, elegant och sportig med många smarta funktioner och bra räckvidd. Lika bra för den moderna familjen som den kör-glade pendlaren. Bilen har helt klart tagit bilvärlden med storm, över 90 motorjournalister från 28 länder har sagt sitt: Volkswagens nya eldrivna SUV ID.4 är ”World Car of the Year 2021”.

 

El-motor (Fyrhjulsdrift):  150 kW
Max Vridmoment:  310 Nm
Räckvidd: 480 km
Acceleration 0 – 100: 6,2 s
Maxhastighet:  180 km/h
Förbrukning: 18,3 kWh/100 km 
CO2 Utsläpp:  0 g/km

 

Klicka på loggan för ytterligare information hos VW     

VW ID4

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top