kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

VW Amarok en skogsmulle med mullrande V6:a

Amarok är en stark och smidig arbetshäst med personbilskänsla. Terrängegenskaper är riktigt bra, du kan välja mellan permanent eller inkopplingsbar fyrhjulsdrift för att anpassa körningen efter underlaget och bästa grepp.

Inuti kupén får man känslan av att sitta i en lyxig och bekväm personbil. Det är gott om utrymme och från förarplatsen finns flera viktiga funktioner lätt åtkomliga i multifunktionsratten. Vill du ha det extra bekvämt kan du välja läderklädda ergoComfort-säten fram.

Amarok har klassens bredaste flakyta med en lastbredden på hela 1222 mm. Det gör att man kan lasta två Europapallar på bredden. Lastytan är 2,52 m2 och lastutrymmets sidor är 508 mm höga. Den praktiskt låga lasttröskelhöjden är 780 mm. I öppnat läge kan bakluckan belastas med 200 kg och fungerar som en förlängning av flakytan.

Motorn – en V6-diesel på 224 hk sticker verkligen ut i pickisklassen.

De mycket goda terrängegenskaperna, bra väghållning och god komfort gör att Amarok imponerar lika mycket på långresor som vid sidan av vägen. Med 4MOTION fyrhjulsdrift kan du välja mellan permanent eller inkopplingsbar fyrhjulsdrift. Ingenting är omöjligt – att dra ett tungt båtsläp på en hal ramp, hästsläp på leriga skogsvägar eller att köra tung last i mycket besvärligt vinterväglag gå lekande lätt.

 

VW Amarok en stark terränglimousin med V6

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top