kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Volvo XC90 T8 Inscription 7-Säten

Allt från oemotståndliga nyanser och konturer till kraftfulla bensin och elmotorer på sammanlagt imponerade 390 hästkrafter gör att Volvo XC90 T8 är ett sofistikerat val hos många svenska och utländska bilälskare. XC90 är en laddhybrid med bensinmotor med automatväxellåda och fyrhjulsdrift så man kan känna sig trygg på vägen i alla väder. Med en växellåda från Geartonic ger det bilen en härlig körupplevelse i staden såsom på större vägar. Det är en stor bil som tar för sig på vägarna med sin elegans och ypperlighet, inte bara speglas det i körglädjen men även i hur trygg man känner sig när man kör den.

På insidan är bilen lika lyxig som på utsidan med lädersäten av bästa kvalité och en rymlig kupé med plats för hela familjen. Där sitter en multifunktionsratt som på alla Volvo bilar och även en display där man kan välja hur uppkopplad man vill vara, allt för att underlätta resan. Man kan välja mellan att fälla upp två extra säten i bagaget för mer säten eller behålla dem nere för att öka lastförmågan avsevärt.

Volvo XC90 T8 är en bil som gjord för dig som värderar komfort och smidighet högst hos en bil samt utrymme och lastförmåga. Den är även klassad högt inom både miljö och säkerhet vilket är ett stort plus i kanten.

Volvo XC90 T8 Inscription 7-Säten

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top