kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Volvo XC90 D5 AWD Business

När vi testade Volvo XC90 testade vi hybridmodellen T8 i samband med ett hybridtest i en mycket vanlig körsituation i Stockholms infartstrafik i morgonrusningen. Interiören är i princip samma som på XC90 D5 och man sitter fantastiskt skönt i stolarna utan att överdriva. Komfort, köregenskaper, och de aktiva säkerhetssystemen är i toppklass.

XC90 D5 erbjuder en bottenstark och snål diesel på 225 hk och som levererar 470 nm vridmoment med en förbrukning på endast 5,7 l/100 km. 0-100 km/h klarar den på fina 7,8 sekunder.

Säkerheten i Volvo XC90 är i toppklass. Volvos målsättning att ingen ska dö eller skadas svårt om olyckan är framme. XC90 är utrustad med det nya säkerhetssystemet IntelliSafe som innehåller en rad smarta funktioner som stöttar mig i min bilkörning, hjälper till att undvika olyckor och skyddar mig vid en kollision. Det nya IntelliSafe-paketet inkluderar två världsnyheter: ett skydd vid avkörningsolyckor och automatisk bromsning i korsningssituationer, vilket är standard i samtliga XC90 modeller.

Volvo XC90 erbjuder körglädje, god komfort och gott om utrymme för både passagerare och bagage i en lyxig förpackning.

Volvo XC90 D5 AWD Business

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top