kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Volvo XC60 D4 AWD Inscription – lyx och säkerhet på toppnivå

Nya Volvo XC60 är en snygg, välbyggd och exklusive SUV i mellanklassen som håller mycket hög standard, inte minst när det gäller säkerhet. 

Nya XC60 är en sportig och elegant SUV med hög åkkomfort och riktigt bra köregenskaper. Utrymmena i kupén är riktigt bra och man sitter mycket bekvämt i de sköna stolarna. Interiören är lyxig med eleganta detaljer och förarmiljön håller hög klass. XC60 är lättlastad och bagageutrymmet rymmer 495 liter. Är man i behov av större lastutrymme fäller man enkelt baksätet och kan då lasta 1455 liter.

Bakom ratten sitter en 12,3 tums stor aktiv förardisplay (TFT-skärm) som visar två stora mätare och mellan dem finns ytterligare information om bilen eller t ex navigatorn. I mittkonsolen sitter en en pekskärm som är kompatibel med Apple CarPlay. Tekniken gör att du kan styra funktionerna i din iPhone, antingen genom bilens touchdisplay, rattreglage eller röstfunktionen Siri. Via standardapplikationerna, som känns igen från Apples operativsystem, kan du skriva textmeddelanden, ringa samtal, lyssna på musik och navigera.

Nya XC60, en av de säkraste bilarna som någonsin har tillverkats, är fullmatad med ny teknik. Det banbrytande City Safety-systemet har kompletterats med en ny styrassistansfunktion. Ett nytt säkerhetssystem som går under namnet Oncoming Lane Mitigation använder sig av styrassistansen för att mildra kraften vid frontalkollisioner, medan Volvos BLIS-system (Blind Spot Indication System) använder sig nu av styrassistansfunktionen för att minska risken för kollisioner vid filbyten.

Det här en bil som erbjuder bra väghållning, körglädje, hög åkkomfort och dessutom är den en av Sveriges säkraste bilar enligt det europeiska krocksäkerhetsinstitutet Euro NCAP.

Volvo XC60 D4 AWD Inscription

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top