kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Volvo V90 T8 R-design

Med nya Volvo V90 T8 har man fortsatt på sin idé att alla Volvo bilar skall säljas med någon form av hybridlösning. Denna bil är en laddhybrid med en kraftfull bensinmotor på 320 hästkrafter under motorhuven och ytterligare en elmotor på 87 hästkrafter. Bilen körs på alla fyra hjul och fungerar lika perfekt när man kör plattan i mattan såsom när man kör ekonomiskt och miljövänligt. Med ett rekord på 5,2 sekunder att nå från 0 till 100 km/h när båda motorerna jobbar tillsammans är det en fantastisk acceleration. Volvo V90 har en Geartronic automatväxellåda på åtta växlar som gör att bilen rullar smidigt och följsamt men även levererar tryck när du vill det.

På insidan ser den ut som alla andra bilar i Volvos 90-serie, lyxig interiör med hög komfort för alla sorters resor. Bilen är kompatibel med Apple Airplay som underlättar handsfree situationen för den som pratar mycket i telefon när dem kör bil. Allt detta och mycket mer kan styras från den stora displayen i mittenpanelen. Ratten är en uppvärmd sådan med multifunktion. Det finns fjärrvärme som enkelt kan styras med appen Volvo on Call.

Det finns mycket benutrymme både bak och fram vilket gör att alla resor inte blir obekväma och lastutrymmet är stort och rymligt.

Denna bil är perfekt för dig som föredrar komfort och smidighet men även vill ha en snygg bil som kan prestera när du vill det.

Volvo V90 T8 R-Design Plug-In Hybrid

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top