kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Volvo V60 T8 Inscription

Nya Volvo V60 T8 Inscription är en snygg sportig laddhybrid som erbjuder hög komfort och roliga köregenskaper. 

Helt nya Volvo V60 är i en klass för sig själv, med en väldigt attraktiv design och miljötänkande drift har gjort att V60:n fått ett bra rykte bland bilälskare. Med hela 390 hästkrafter under motorhuven och ett vridmoment på 640 Nm har denna ladd hybrid köregenskaper som en sportbil, vilket också märks i att fokus lagts på just den aspekten och inte utrymmet som Volvo annars är kända för. Till skillnad från dess tidigare variant har man ersatt dieselmotorn med en i bensin men behållit samma känsla i lyx och komfort. 

V60:n erbjuder samma stilrena design som den större varianten XC60 fast i en kombiversion. Den har en lyxig interiör med elektriskt förarsäte. Fast att den har lite mindre utrymme än andra Volvobilar får man ändå mycket plats för pengarna då den är luftig både i fram- och baksäte. Bakom ratten finns en 12,3 tums stor aktiv förardisplay (TFT-skärm) och i mitten finns pekskärmen som erbjuder total koll på bilen samt är kopplingsbar med Apple Carplay, det gör det möjligt för dig att ringa, sms:a, lyssna på musik samt navigera utan att använda mobilen. 

Som alla andra Volvobilar är V60:n högt rankad när det kommer till säkerhet och tillgänglighet. Med adaptiv farthållare och automatiskt bromssystem gör denna bilen till en pålitlig sådan på vägen. 

Den har inte lika många hästkrafter som sina storebröder men den är inte heller lika dyr. Det är en perfekt tjänstebil för dig som ska köra mycket och är omtänksam för miljön samt gillar en väldigt snygg och komfortabel bil. 

Volvo V60 T8 Inscription Kombi

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top