kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Volvo V60 Cross Country D4 AWD Advanced Edt

Volvo kommer bra laddad med utrustning från början med läderklädsel, läderratt och stor digital touchscreen. Bilen har även farthållare och sign recognition som standard. Volvo har alltid strävat att vara marknadsledande på säkerhet så det är en självklarhet för Volvo att även ha Volvo City Safety System som standard. Den hjälper dig att hålla koll på fotgängare, cyklister och djur och har bromsarna slår till automatiskt när man kommer inom ett visst avstånd som bilen bedömer som risk för kollision.

Exteriört så är  Volvos nya design med tydliga rötter från Volvos klassiska icon P 1800. Grillen är ett tydlig sådan detalj men även hela känslan av fronton proportioner har drag av P1800 upplevda långa front, genom hur den slutar framåt ner mot grillen. Bilen design gör även att bilen upplevs som bred vilket ger ett majestätiskt intryck.

Interiört så bjuds man på bra utrymmen fram även för den som är bort lång och stolarna har bra komfort. Volvos fulsnygga digitala display är enkel att navigera genom touch screen i och här finner du det du behöver och mer därtill, så som väder, bränslepriser och parkeringsinformation. Du bjuds även på bra lastutrymmen på 520 liter som du genom sättes fällning kan få att bli 1441 liter.

Bilen kommer med en 8 stegad automatlåda som standard och AWD (All Wheel Drive). Med sin 4 cylindriga diesel på 190 hk så bjuder den på prestanda och en mycket tyst gång. Dock kan man höra det klassiska diesel knackandet när motorn är kall, men det försvinner när bilen når arbetstemperatur. Bilen har mycket bra vinteregenskaper som en bil från Volvo bör ha och därför passar den mkt bra för den som har behov av en bil med bra vinterväglag. Bilen har som nämnts en bra standardutrustning men kan  extra utrustas med bland annat  sollucka, 360 kamera och headup display.

Bildata:

Motor typ: 4 cylindrig Diesel

Prestanda

Hk: 190 hk

0-100 km/h: 8,2 sekunder

Bränsleförbrukning: 6,4 l / 100 km

WLPT: 157 g/km

Räckvidd: Mer än 65 km

EuroNCAP: 5 / 5

Lastutrymme (Volym) 520 liter, nerfälda säten 1441 liter

Volvo V60 Cross Country D4 AWD Advanced Edt

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top