kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Volkswagen Passat Sportscombi GTE

Volkswagens bilar är kända för sin kvalité och sitt värde, den här bilen bevisar återigen denna punkt!

Under motorhuven på denna bil sitter en 2-liters motor med drivmedlet diesel och har en maxeffekt på 190 hästkrafter eller 140 kW. Det är en fyrhjulsdriven bil med en 7-växlad DSG växellåda. Med gaspedalen helt nedtryckt kan man vänta sig en acceleration 0-100 km/h på 7,7 sekunder och en toppfart på 228 km/h. Bilens bränsleförbrukning är uträknat till 0,6l i stadskörning, 0,45l på landsväg och 0,5l med blandad körning. Denna bil är skapad för att kunna köra på en mängd olika underlag.

Med en R-line design tillsammans med att bilen är en sportscombi ser bilen sportig och snabb ut och har lite mer aggressiva drag än en vanlig Passat. Den har mörktonade rutor på bakdörrarna och bagageluckan som ger intrycket av sportighet.

Interiören är en av fullt läder som ser stiligt ut och samtidigt är skönt att sitta på. Även om bilen på utsidan ser sportig ut så är den minst lika behaglig på insidan. På instrumentbrädan finner man en display där allt som hör till bilen finns samt när man kopplar mobiltelefonen till bilen kan man ändra låtar och svara i telefon. Bakom ratten sitter en LED-display som visar bland annat hastighet och varvtal. Designen är en typisk tysk sådan, enkel men snygg och framförallt kvalitativ.

Denna bil är av Sveriges mest älskade tjänstebil av en anledning: den är komplett!

Volkswagen Passat Sportkombi GT Executive

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top