kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Toyota Rav4 2,5 Elhybrid E-CVT AWD-i Executive

Med en steglös E-CVT-låda blir känslan på vägen lugnande.

Den nya Rav4 är en fyrhjulsdrift med en bensinmotor på 2,5 liter, med elmotorn når bilen en effekt på 222 hästkrafter. Det tar 8,1 sekunder för Rav4 att göra 0-100 km/h. När det kommer till Toyota är alla deras bilar sköna att köra samt väldigt säkra och det speglar sig inte minst i Rav4, i stadskörning är denna bil stadig och trevlig tack vare dess elmotor och när det blir lite tuffare har bilen en fantastisk fyrhjulsdrift som underlättar. Med endast 5,6 l/100 km i utsläpp med blandad körning blir Rav4 snål i bränsleförbrukningen för en så stor bil. Värt att notera är att denna bil framförallt känns som en familjebil då den har mycket utrymme dock fungerar den till det mesta man kan tänkas använda den till. Batteriet till elmotorn laddas under tiden man kör så man behöver inte stanna för att fylla på med energi eller hålla på att fippla med sladdar, det har sina positiva och negativa sidor.

Interiören kommer med en multifunktionsratt, vid sidan om ratten på mittenpanelen finner man en display där till exempel navigering kan användas. Utöver det är interiören väldigt stilren och snygg men det är inte på en bekostnad av utrymme vilket kännetecknar Rav4:an. Bagageutrymmet har en lastningsförmåga på 501 liter vilket är mindre än förra modeller men ändå bättre än vissa konkurrenter.

Sammanfattningsvis är Toyota Rav4 elhybrid en skön bil att köra både på landsvägar och i staden, den fungerar perfekt som familjebil men även i tjänsten.

Toyota Rav4 2,5 Elhybrid E-CVT AWD-i Executive

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top