kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Toyota Camry Hybrid Active

Toyota Camry, en klassiker! Årets upplaga är mer modern i sin framtoning än någonsin. Den moderna kupén visar upp djärva linjer runt den 9-tums stora pekskärmen och kupén känns luftig och rymlig. Skinnklädsel och el-justerbara framsäten som standard imponerar och känns lyxigt. Knappar och reglage sitter på lagom avstånd.

Infotainmentsystemet styr du enkelt via pekskärmen eller ratten, navigation finns inbyggt med en rad olika finesser som tex. funktioner för att hitta närmsta bensinmack eller restaurang. Innehållet i din smartphone kopplas enkelt upp via Apple CarPlay eller Android Auto. Backkamera är standard med parkerings sensorer som varnar för bakomliggande hinder. Med appen MyT håller du koll på din Camry från distans, smidigt och näst intill standard nuförtiden i alla nya bilar i mellansegmentet.

Camry är standardutrustad med Toyota Safety Sense – ett avancerat säkerhetssystem för en tryggare resa. Automatisk avbländning, lane-assist, road sign-assist, krockskyddssystem samt adaptiv farthållare är några funktioner som är bra att ha.

Utvändigt är Camry elegant. Toyota blandar ett sofistikerat intryck med en dynamisk framtoning. Fronten har fått en ny design för ett ännu starkare intryck. Både den övre och undre grillen har fått ett nytt utförande och sträcker sig längre bak runt sidorna än tidigare. De snygga 10-ekrade, 17-tums lättmetallfälgarna attraherar, likaså att dimljusen fram är av LED.

Flera positiva faktorer som låg bränsleförbrukning och bra vridmoment infinner sig tack vare hybrid-tekniken hos nya Toyota Camry. Den 2,5 listers stora bensinmotorn är dessutom extremt tystgående vilket möjliggör en normal samtalston under färd. Enligt Toyota sker i genomsnitt 50% av körtiden på ren el tack vare supereffektiv återanvändning av rörelseenergin vid inbromsning eller motorbromsning. Mycket imponerande!

Vill man ha en praktisk, välplanerad och välbyggd sedan är Toyota Camry ett toppenalternativ. Hybridtekniken är en beprövad hos Toyota vilket bör bidraga till lägre servicekostnader och bättre andrahandsvärde. Ingen slump att Camry är en av världens mest uppskattade och sålda bilar, årets upplaga är dessutom en av den snyggaste – både invändigt och utvändigt!

 

Bensinmotor:   2,5 l / 178 hk
Elmotor: 88 kW
Total systemeffekt:  211 hk (155 kW)
Växellåda: Automat
Acceleration 0 – 100: 8,3 s
Maxhastighet:  180 km/h
Förbrukning, blandad: 5,5 / 100 km
CO2 Utsläpp:  125 g/km
Lastvolym: 524 l

 

Läs mer om bilen på Toyotas hemsida, klicka på loggan

Toyota Camry Hybrid Active

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top