kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

SEAT ATECA 2018 2.0 TDI 190 4Drive DSG7 FR

SEAT Ateca är SEAT:s första SUV och är en äkta SEAT med den senaste tekniken, högklassiga uppkopplingsmöjligheter, innovativa säkerhets- och assistanssystem och effektiva drivlinor. Egenskaper som tillsammans gör nya Ateca till en av segmentets smartaste modeller. Bilen lanseras i slutet av augusti och är redan idag prissatt och beställningsbar. SEAT ATECA kostar från 209 400 kronor.

Nya SEAT Ateca erbjuds i flera olika varianter med såväl effektiva som starka turboladdade TSI bensin- och TDI dieselmotorer. Med effekt mellan 115 (85 kW) och 190 hästkrafter (140 kW), fyrhjuls- eller framhjulsdrift och med manuell växellåda eller med den automatväxlade dubbelkopplingslådan DSG finns en version för alla behov.

Dessutom erbjuds en mängd utrustning som full-LED strålkastare, en bred uppsättning av assistans- och säkerhetssystem som den innovativa kökörningsassistenten och nya Emergency Assist samt ett paket med den senaste generationens infotainmentsystem med en åtta tum stor pekskärm och Full Link-uppkoppling. Två utrustningsnivåer med färger och högkvalitativa materialval för alla smaker kommer också att erbjudas – med Ateca XCELLENCE som toppmodell.

Seat Ateca är en mycket trevlig bil som går riktigt bra både på landsväg och i storstaden och som tar sig an dåliga vägar på ett bra sätt utan att vara varken svampig eller stötig. Styrning och chassi är riktigt bra och bilen känns stabil med direkt styrrespons vilket ger bra köregenskaper och en skön körkänsla.

SEAT ATECA 2018 2.0 TDI 190 4Drive DSG7 FR

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top