kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Range Rover Evoque Luxury Edition TD4

Att Range Rover Evoque är en riktig succé är inte svårt att förstå när vi sätter oss i testbilen som ska roa oss under en vecka. Evoque är en tuff och snygg, nästan lite kaxig SUV som passar lika bra på leriga skogsvägar som i storstaden. Jag blev grymt imponerad av hur bekvämt jag satt och utav de goda köregenskaperna. Man sitter skönt och den är skön att köra oavsett underlag.

Testbilen vi körde var utrustad med ett riktigt stort panoramaglastak som gjorde att bilen kändes väldigt ljus och luftig. Evoque finns i karossvarianterna coupé, femdörrars och cabriolet. Infotainmentsystemet InControl Touch Pro är mycket lättnavigerat och det är väldigt smidigt att koppla upp sig med sin smartphone. Även navigatorn är väldigt användarvänlig och man knappar in adressen enkelt genom touchfunktion på ett tantgentbord i pekskärmen. 2,0-liters dieselmotorn på 180 hk tillsammans med den 9-stegade automatlådan gick mycket fint. Toppfarten ligger på 195km/h vilket är mer än tillräckligt för våra svenska vägar. Evoque som är lillebror i syskonskaran har dock ett lite mindre bagageutrymme än sina större syskon.

Det ingen direkt monsterlastare men är helt ok för en weekend, där man får plats med några kabinväskor och lite annat smått och gott. Det här är en lyxig mindre SUV som är skön att köra och har riktigt bra vägegenskaper, fyrhjulsdriven lyx.

Range Rover Evoque Luxury Edition TD4

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top