kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

OPEL Combo Skåp 1.3 95hk MT5

Vi har inte testkört Opel Combo skåp men här kommer lite information kring transportbilen från Opel. Opel Combo Skåp finns tillgänglig i flera versioner och är både pratisk och effektiv. Den är speciellt lämpad för godstransport och som yrkesbil. Den här kompakta mästaren i last är tillgänglig med två axelavstånd och två takhöjder, som skåp med eller utan rutor.

Opel Combo är lastvänlig och uppfyller klassens nyckekriterier med upp till 3.8 respektive 4.2 kubikmeters lastkapacitet (kort/långt axelavstånd) och en nyttolast på upp till 1 ton. Den är också bäst när det gäller mått i lastutrymmet, instegets låga höjd och bredden på skjutdörren när den är öppen.

Kupén i nya Combo Skåp är imponerande tack vare sin höga funktionalitet och praktiska layout. Detaljer att lägga märke till är t.ex. facken i dörrarna, förvaringsfack i taket, dokumenthållare på instrumentpanelen och en hållare för den bärbara datorn i handsfacket. Standardutrustning inkluderar AC, CD RDS-radio, fjärrstyrt centrallås, servostyrning, ställbar ratt, elektriska fönster, liksom ett förarsäte inställbart i fyra lägen. Annan standardutrustning är krockkuddar för föraren, ABS och en däckreparationssats.

OPEL Combo Skåp 1.3 bensin 95hk (MT5)

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top