kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

NISSAN Navara Double Cab 2.3 dCi 190hp AT Tekna

Nissan Navara är en trevlig och mångsidig pickup. Köregenskaperna är riktigt bra och med den nya fjädringen, nya motorer och en rad nya tekniker, som ytterligare förbättrar körbarheten och komforten har Nissan Navara satt ny standard i pickisklassen.

Nissan Navara har enastående terrängförmåga tack vare att man lätt kan skifta till 4WDLow som levererar extra vrid till hjulen. Dessutom finns en elektronisk differentialspärr för krångligare terräng t ex vid kraftig uppförsbacke med gropar och mycket snö. Ska man ner för samma jobbiga backe kan man aktivera HDC (hjälp vid utförskörning) med ett enkelt knapptryck på mittkonsolen. Systemet registrerar hjulslir och grepp så att hastighet och bromstryck automatiskt bibehålls för en kontrollerad nedförskörning. Tycker man att det går för långsamt kan föraren öka hastigheten under körning i nedförslut genom att trampa lätt på gaspedalen. Flaket har blivit längre och har nu en längd på hela 1 578 mm.

Med en lastkapacitet som nu överskrider ett ton för alla modeller och en imponerande dragkapacitet på 3 500 kg är nya Nissan Navara redo för de tuffaste och mest krävande arbets- och fritidsaktiviteterna. En riktigt trevlig pickup som funkar lika bra som arbetsredskap som till vanlig vardagskörning.

NISSAN Navara Double Cab 2.3 dCi 190hp AT Tekna

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top