kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

MERCEDES X250d 4×4 AUT PROGRESSIVE EDITION

Nya Mercedes X-Klass är en robust pickup med personbilskänsla. Här har man lyckats kombinera snygg design, komfort, körkänsla och säkerhet som i en vanlig Mercedes. Har man kört Mercedes tidigare så känner man väl igen sig.

Mercedes X250d 4MATIC finns med en fyradörrars dubbelhytt, där interiören upplevs både robust och lyxig med hög kvalitet på materialen vilket bidrar till hög detaljfinish, och som harmoniserar väl med den exteriöra designen som är snygg och kraftfull.

Förarmiljön är snygg och stilren och upplevs lyxig. Man sitter bekvämt och alla reglage finns inom ett behagligt avstånd. Det är lätt att koppla upp sig i nya X-Klass. Multimediasystemet Comand består av en 7 tums stor färgskärm och Audio 20 CD med Touchpad. Det är användarvänligt och lättnavigerat och allt styrs via Touchpaden som är placerad i mittkonsolen.

Drivlinan bestående av en fyrcylindrig 2,3-liters diesel på 190 hk/450 Nm vid 1500-2500 v/m och en 7-växlad automatlåda. Det är en ren fröjd att köra nya X-Klass oavsett underlag. Styrningen är bra och direkt och trots sin storlek är den riktigt smidig och tar både kurvor och slalombanan mjukt och stadigt även i mycket höga hastigheter. I terrängen hanterar den allt ifrån lera till stockar och stenar mycket bra. Genom att lägga i fyrhjulsdrift med lågväxel (4LO) som är idealiskt vid krävande terrängkörning tar man sig fram bra i skogen. På riktigt tighta skogsstigar kan man koppla över till 360-kameran i Comand-skärmen och tack vare kamerans fågelperspektiv har man god kontroll på hur man skulle köra i den tunga leran för att inte köra in i något träd.

Flaket som är 1578 mm djupt och 1560 mm brett kan ta last upp till 1067kg. Även mellan hjulhusen är flaket tillräckligt brett för att rymma en europapall som lastas på tvären. Dragkrok är standard och X-klass kan dra släp på upp till 3500kg.

MERCEDES-BENZ X250d 4×4 AUT PROGRESSIVE EDITION

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top