kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Mercedes EQE 350+

Förena enkel och modern lyx med exklusivitet och dynamik ner i minsta lilla detalj. Med Mercedes nya EQE 350 erbjuds du utmärkta köregenskaper, lyxig komfort och en räckvidd på upp till 639 km.

Utvändigt möts man av de karakteristiska kännetecknen för EQ-serien, som det tredimensionella Mercedes-Benz stjärnmönstret som betonar fronten samt den coupélika linje som löper från bakpartiet och ända fram till fronten som är utmärkande för den futuristiska och ikoniska One bow-designen.

När du sedan öppnar de sömlösa och mjukstängande dörrarna möts du av du nya utrustningshöjdpunkter som MBUX Hyperscreen, Mercedes nya breda signaturskärm och Burmester® Surround Sound System såväl som högkvalitativa material med utmärkt finish och ambient ljus. Med hjälp av det smarta systemet Electric Intelligence med idealiska navigationsparametrar får du aktiv assistans för att köra både energieffektivt och förutseende och på så sätt optimera räckvidden. Med dessa digitala, uppkopplade tjänster blir din körning säkrare än någonsin. Det ger dig ständigt kontroll på bilen – även på avstånd.

Som om inte det var nog kommer EQE med 4 olika körlägen, haptisk gaspedal, trådlös laddning för din mobiltelefon, bakaxelstyrning, luftfiltersystem och multikontursäten fram. Bagageutrymmet på 430 liter är betydligt större än genomsnittet för dagens E-klass och med sin rymliga interiör lämpar den sig därför väl för barnfamiljer.

Den laddade körkänslan är resultatet av flera års innovation och erfarenhet. Tillsammans med en tekniskt fulländad komfortutrustning ger den dig en behaglig körupplevelse. Kraftfull, agil – men ändå förvånansvärt rofylld.

Mercedes EQE kommer med ett batteri på 90 kWh, räckvidd på upp till 639 kilometer och en motor på 292 hästkrafter (215 kW). Snabbladdning är möjlig med upp till 170 kW vilket ger upp till 80 procent på drygt 30 minuter.

Upplev en ny era av elmobilitet och premiumkänsla med hållbara körupplevelser för alla sinnen.

 

El-motor:  292 hk (215 kW)
Max Vridmoment: 530 Nm
Räckvidd: 639 km
Acceleration 0 – 100: 6,4 s
Maxhastighet:  210 km/h
Förbrukning: 15,9 – 18,7 kWh / 100 km
CO2 Utsläpp:  0 g/km
Lastvolym: 430 l

 

Klicka på loggan för ytterligare information hos Mercedes Mercedes logga

Mercedes EQE 350+ Fleet Edition

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top