kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Mercedes E 220 d 4 MATIC All-Terrain Kombi

Mercedes E-klass All-terrain är Mercedes terrängversion av populära E-klass kombi, som vi tidigare testat och som verkligen imponerade på oss. All-Terrain har en SUV-inspirerad design, grövre karossdelar och högre markfrigång. Dessutom har bilen luftfjädring och 19-tums fälgar  som standard, vilket ska ge bättre komfort på dåliga vägar. Mercedes-Benz Sverige tror mycket på bilen för den svenska marknaden.

Det känns nästan som om Mercedes E-klass All-terrain är byggd för det kombiälskande Sverige, med snö och tjälskador och för människor med en aktiv livsstil med aktiviteter som skidåkning, jakt och ridning. När vi först såg den på lanseringen upplevde vi att det är en mycket rymlig kombi med massor av plats och god komfort. E-Klass All Terrain har 29 mm högre markfrigång än vanliga E-Klass kombi och med hjälp av luftfjädringen kan bilen ställas i tre nivåer, från 0 till +35 mm. 4MATIC fyrhjulsdrift och 9-växlad automatlåda är standard liksom den ställbara luftfjädringenAIR BODY CONTROL.

Det här är en mycket bekväm bil och den går riktigt bra på de svenska vägarna, utan att vara varken stötig eller svampig på något sätt. När vi tar oss ut i terrängen höjer vi karossen genom att ändra till  All-terrain i körlägesväljaren och vi tar oss fram riktigt bra på den tighta skogsvägen. I All-terrain-läget kan vi köra i upp till 35 km/h sedan sänks karossen till normalläge. Vi sitter riktigt bra i förarstolen. Interiören känns väl igen från vanliga E-klass och den är mycket trevlig. Mercedes E-klass All-terrain erbjuder allt det som den aktiva människan önskar utan att kompromissa. Hög komfort, mycket goda lastutrymmen och bra köregenskaper både på vägen och i terrängen.

Mercedes E 220 d 4 MATIC All-Terrain Kombi

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top