kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Mercedes-Benz Vito 116 CDI Lång

Den nya Vito:n är en transportbil som levererar precis som man vill att den ska, inget sammanträffande att den används på många olika sätt och till lika många olika saker. Denna modell är en lång variant och får plats med hela tre EU-pallar i last vilket gör den till en perfekt firmabil.

Vito:n har en dieselmotor på fyra cylindrar med en max effekt på 163 hästkrafter. Den har en automatlåda med sju steg, optimerad för att hålla lågt varvtal i alla situationer. Med en parkeringshjälp som säger till om fickan är tillräckligt stor och hjälper dig att parkera gör det vardagen lite lättare. Bilen blir ofta berömd för den komfort som medför och det märks att man lagt fokus på den biten då funktionaliteten halkar efter lite. Interiören är klassiskt svart och väldigt simpel men ändå elegant. Det finns en multifunktions ratt med handsfree och menynavigation till den display som finns i mitten på instrumentbrädan. Exteriören är väldigt lik tidigare Vito:s dock behåller bilen den exklusiva känslan som Mercedes utstrålar.

I Euro NCAP har bilen fått 5 av 5 stjärnor med höga procent på hur den skyddar folk vid kollision, tyvärr är den inte lika framgångsrik när det gäller utsläppen då den släpper ut mellan 150-171 g/km CO2 med blandad körning beroende på växellåda och vilken axel som driver.

Mercedes-Benz Vito 116 CDI Lång

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top