kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

KIA Niro EV Advance Plus Paket

Helt nya Kia Niro EV är ett steg i riktningen mot att vara skonsam mot världen – den är nu helt i el.

Trots att den är en elbil till ett bra pris har den ändå 200 hästkrafter under motorhuven vilket gör att den har bra med kraft samtidigt som att den är snygg och rymlig. Det är en väldigt sofistikerad crossover med futuristiska linjer. Den finns att köpa vid årsskiftet men man kan redan förbeställa den. Den blev utröstad till Årets familjebil 2018 för sin säkerhet och komfort som är perfekt för en familj eller som tjänstebil. Den är klassad som en supermiljöbil vilket gör att den ingår i bonus kategorin för bilar och man får en bonus på runt 60 000 kr.

Under huven sitter en elmotor på 200 hästkrafter och ett litium batteri på 64 kWh som ger en räckvidd på runt 450 kilometer på en enda laddning och en bra acceleration som kan leverera 1-100 på endast 7,8 sekunder.

Interiören är skapad för maximala körglädjen och att det ska vara en härlig upplevelse varje gång man kör den. Eftersom att det är en elbil betyder det att den inte gör lika mycket ljud ifrån sig och att det inte vibrerar lika mycket från motorn som kan vara jobbigt ibland. Ratten är en multifunktionsratt utav läder och kan kontrollera stora delar av bilen så att man inte behöver ta ögonen från vägen. Bredvid ratten sitter en display som man kan övervaka driften på samt hålla koll på omgivningen vid parkering.

Nya Kia Niro EV är en lika perfekt familjebil såsom tjänstebil för dig som behöver utrymme och komfort samtidigt som du är omtänksam för miljön.

KIA Niro EV Advance Plus Paket

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top