kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Jeep Compass Limited

Helt nya Jeep Compass kombinerar off-roadkapaciteten med en disktikt design och en mängd användarvänliga teknologier som garanterar en säker, bekväm och uppkopplad körupplevelse.

Nya Jeep Compass Limited har riktigt bra komfort och mycket goda köregenskaper “on and off road”. Designen som är tuff och lite kaxig har de klassiska kännetecknen för Jeep, som grillen och hjulbågarna, och de snygga falkögonliknande LED-strålkastarna har designats med inspiration av superhjältar som  bl a Ironman. Jeepspråket fortsätter interiört och de exteriöra linjerna harmoniserar med interiören som är stilren, känns påkostad och väl genomtänkt.

Jeep Compass som delar hjulbas med Renegade är 166,7 cm hög och 439,8 cm lång, med en hjulbas på 263,6 cm. Storleksmässigt placerar sig Jeep Compass mittemellan Renegade och Cherokee.

Compass är en mycket trevlig bil, med en förarkupé där allt är placerat för att optimera körningen. Det här är en bil som går lika bra på landsväg som i terrängen. MacPhersonfjädringen ger bättre köregenskaper och komfort och bilen tar sig an ojämnheter och terräng på ett mycket bra sätt. Det här är absolut ingen svampig jänkare utan en sofistikerad amerikan med bra väghållning och mer än 70 säkerhetsfunktioner.

Jeep Compass är en stark utmanare i det extremt populära och växande segmentet av kompaktsuvar. Här har man lyckats skapa en bil med både komfort och bra köregenskaper utan att kompromissa. Det är en smart och användarvänlig SUV – en bil att leva med varje dag.

Vi kommer att ha upplägg klart för Nya Jeep compas till Autodeal sidan i augusti, men du kan redan nu få offert om du vill.

Media

Back to top