kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Jaguar F-PACE R-Sport 20t AWD AT

Jaguar F-Pace R-sport är en elegant och sportig SUV, utformad och konstruerad för att erbjuda flexibilitet och goda köregenskaper. F-Pace är utvecklad med Jaguars lätta och styva lättviktsarkitektur i aluminium, vilken levererar smidighet, finess och effektivitet.

Interiören är stilren och elegant. Förarmiljön är lättnavigerad och alla reglage sitter lättillgängliga och inom ett behagligt avstånd. Komforten är riktigt bra, man sitter bekvämt på alla platser i bilen och det finns gott om utrymme även för passagerare i baksätet. Bagageutrymmet är stort och lättlastat och rymmer hela 650 liter. Är man i behov av större lastutrymme fäller man enkelt baksätet och får då en lastvolym på 1500 liter.

Den 4-cylindriga 2,0-liters turboladdade bensinmotorn på 250 kh erbjuder både effekt och snabb respons. De här aluminiummotorerna ger linjär prestanda och direkt vridmoment oavsett motorvarvtal och har ett unikt motorljud.

Den 8-växlade, automatiska växellådan reagerar snabbt och är mjuk och effektiv. Den har perfekt avvägda växellägen som gör det lätt att accelerera och köra om. Du kan även kontrollera växlingslägena manuellt via växlingspaddlarna på ratten.

Det är en elegant och sportig SUV för alla behov.

 

Jaguar F-PACE R-Sport 20t AWD AT

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top