kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Helt nya Peugeot 5008 GT BlueHDi 180 AUT Business Premium

Nya Peugeot 5008 är verkligen en helt ny bil, det enda som är likt föregångaren är namnet.

Peugeot 5008 SUV är en SUV i ordets rätta bemärkelse. Alla kännetecken är där; en utdragen, hög och elegant kaross med en hög midjelinje. En lång motorhuv och en vertikal grill ger ett dynamiskt och robust intryck som förmedlar styrka och respekt.

Interiören är stilren och futuristisk och Peugeot 5008 SUV är utrustad med den senaste generationen Peugeot i-Cockpit, som erbjuder föraren massvis av innovativa och väldesignade detaljer. Ovanför den kompakta ratten finns en 12,3 tum head up-display som med hjälp av elegant grafik presenterar all nödvändig information.

Den 8 tum stora pekskärmen ovanpå mittkonsolen samlar inställningar och funktioner som är användbara för föraren. Sju smakfullt utformade vippknappar erbjuder dessutom snabb tillgång till ofta använda funktioner; radio, aircondition, navigation, telefon, inställningar, appar och varningsblinkers.

Peugeot 5008 är storebror till årets bil 2017, Peugeot 3008, som vi för övrigt blev mycket förtjusa i. Snart ska Peugeot 5008 testas och vi återkommer inom kort med hur vi upplevde bilen, köregenskaper och komfort.

Peugeot 5008 GT BlueHDi 180 AUT Business Premium

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top