kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Helt nya BMW 520d xdrive Touring

Nya BMW 5-serie Touring är en perfekt symbios mellan sportig dynamik, formmässig elegans och intelligenta funktioner. Liksom sina föregångare kännetecknas även den femte generationen av denna framgångsrika modell av sin överlägsna körglädje, formmässiga stilsäkerhet, innovationskraft och intelligenta funktionalitet.

Nya BMW 520d Xdrive Touring har blivit både större och lättare. Det nykonstruerade chassit samt BMW:s koncept för lättviktsdesign, BMW EfficientLightweight, är några av komponenterna som gör nya BMW 5-serie Touring till den obestridliga klassledaren när det gäller kördynamik, smidighet och precision. Tack vare BMW:s målmedvetna lättviktsfilosofi har vikten i nya BMW 5-serie Touring kunnat sänkas med upp till 100 kilo jämfört med motsvarande modell i föregående generation.

Yttermåtten i nya BMW 5-serie Touring har ökat något jämfört med utgående modell; L: 4943 mm (+36 mm) B: 1868 mm (+8 mm) H: 1498 mm (+10 mm) samt ett axelavstånd på 2975 mm (+7 mm). Innerutrymmena har förbättrats och atmosfären har blivit mer sofistikerad och det nya akustikkonceptet bidrar till en tystare kupé. Lastvolymen har ökat till 570/1700 liter och högsta tillåtna last med upp till 120 kg till 720-730 kg.

Det stora utbudet av förarassistanssystem möjliggör nästa steg mot autonom körning. Komfort- och säkerhetsorienterade assistansfunktioner är kollisionsvarning och fotgängarvarning med City-bromsfunktion, varning för korsande trafik, Priority warning samt Lane Keeping Assistant med aktivt sidokollisionsskydd samt Styrnings- och spårhållningsassistenten som fungerar från stillastående upp till 210 km/h. Uppkopplade BMW-fordon varnar för annalkande faror. Med Display Key kan du använda funktionen fjärrstyrd parkering för att underlätta parkering i mycket trånga parkeringsfickor.

Det här är en mycket bekväm och komfortabel bil som gör varje lång resa kort. En bil för tjänstebilsföraren som vill ha det lilla extra.

BMW 520d xDrive Touring

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top