kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Ford Transit Custom L1 Trend 2.0TDCi 130 hk

Ford slutar aldrig att imponera med deras skicklighet att skapa snygga bilar med konkurrenskraftiga priser och funktioner. Transit Custom är ingen undantag från det, en robust bil med smart teknik och användarvänlighet. Det finns en 130 hästkrafters Ford EcoBlue 2,0-liters TDCi-motor som passerade den tuffa Euro Stage 6. Med Auto-Start-Stop sänker man utsläppen ännu mer. Växellådan är en automat med sex växlar som ger en smidig körupplevelse vare sig om det är på trafik fyllda vägar eller i mer utmanande förhållande. Ford Transit Custom L1 fick högsta möjliga betyg av Euro NCAP och har många förnuftiga funktioner som höjer säkerheten.

Exteriört har bilen stora detaljrika strålkastare och dimljus. I mitten sitter en stor grill för optimal lufttillförning och en stor vindruta. Transiten har stora sidobackspeglar som kompenserar för bristen av backspegel i mitten av cockpiten, för att ytterligare underlätta manövrering finns även backsensorer och kamera. En stor dörr på höger sida av fordonet som öppnas längst med sidan underlättar åtkomligheten av verktyg eller diverse last. På baksidan av bilen har den två dörrar som öppnas utåt till 180 grader. Trots Transitens fantastiska lastningsförmåga ser inte bilen klumpig ut då den har en smidig design.

Insidan rymmer plats för tre personer och har en simpel men vacker design. Det sitter en multifunktionsratt som styr den stora displayen i mitten av instrumentbrädan. GPS, hands-free, backkamera och filbytningsvarning är några av dem funktioner som underlättar användningen av fordonet. Lastutrymmet ligger på hela sex kubikmeter och har inklädda väggar och lampor för ökad sikt. Det finns många förankringsöglor runt om i lastrummet för att säkra värdefull last. I botten är ett plastgolv monterat för att gynna positionering av last. Ej att förglömma, snickar passet på två meter går inbåde på L1 och på L2:an.

Nya Ford Transit Custom är en innovativ transportbil med extremt hög kvalité och stil. Perfekt för dig som vill ha en fantastisk bil till ett fantastiskt pris och värdesätter funktionalitet och säkerhet.

Bildata

Motor typ: Diesel

Prestanda: Hk: 130 hk

Bränsleförbrukning: 6,0 L / 100 km

WLPT: 211 g/km

EuroNCAP: 5/5

Latutrymme (Volym) 6 kubikmeter

Ford Transit Custom L1 Trend 2.0TDCi 130 hk

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top