kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Ford Transit Custom L1 Trend 2.0TDCi 130 hk

Nya Ford Transit Custom är en innovativ transportbil med extremt hög kvalité och stil.

Ford slutar aldrig att imponera med deras skicklighet att skapa snygga bilar med konkurrenskraftiga priser och funktioner. Transit Custom är ingen skillnad från det, en robust bil med smart teknik och användarvänlighet gör att man kan sitta bakom ratten med ett leende när man kör denna bil.

Det finns en 130 hästkrafters Ford EcoBlue 2,0-liters TDCi-motor som passerade den tuffa Euro Stage 6 i sitt utsläpp vilket ligger till en början på 5,7 l/100 km och ett koldioxid utsläpp på 148 g/km. Med Auto-Start-Stop sänker man utsläppen ännu mer när man sitter i kö eller står vid ett röd-ljus inne i staden. Växellådan är en automat med sex växlar som ger en smidig körupplevelse vare sig om det är på mer trafikfyllda vägar eller i mer utmanande förhållande.

Interiören är av hög klass då det finns en multifunktionsratt och en display som man kan använda GPS och Fords nya Sync 3 för att underlätta körningen med en helt handsfree miljö. Det finns plats för tre personer i framsätena men när mittensätet inte används kan man fälla ner ryggstödet för att få en yta där man kan ha sin laptop eller dylikt.

Transit Custom är en transportbil som är framtagen för dig som vill ha en pålitlig bil med bra kvalité till ett härligt pris!

Ford Transit Custom L1 Trend 2.0TDCi 130 hk

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top