kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Ford transit Connect L2 Trend 1.5TD100hk Euro6.2 A8 FWD

L2:an är den variant av Transit Connect bilar med lång hjulbas vilket erbjuder större lastutrymme än L1:an. Den är utrustad med en 100 hästkrafters dieselmotor och har en automat växellåda med 8 steg. Den fick 4/5 stjärnor av Euro NCAP vilket är ett bra betyg för det pris som bilen har, dessutom har L2:an utsätts som ett bra val av arbetsfordon från en undersökning som utgjordes av många tuffa krav.

Exteriören är till utseende väldigt lik Ford Transit Custom bara det att den är en skåpbil istället för en minivan. Med smarta dörrar på sidan och baktill ger L2:an smärtfri åtkomst till verktyg och enkel lastningsförmåga. Bilen har också stora backspeglar, backkamera och backsensorer för att effektivisera manövrering och kontroll.

Cockpiten är rymlig och har en lite annorlunda design jämfört med sin storebror Transit Custom då det ser kompakt ut. Bilen har en multifunktionsratt i läder samt en 6 tums pekskärm där ovan nämnda funktioner är tillgängliga tillsammans med Ford SYNC3 för en härlig hands-free miljö. L2:an är utrustad med en 2-sits passagerarsoffa som kan fällas vilket gör att man kan transportera objekt som är upp till 3,4 meter långa men även avslöja två mugghållare för det obligatoriska morgonkaffet! Lastutrymmet får plats med två europapallar och har LED-belysning för enkel orientering. Ett plastgolv finns i botten av lastutrymmet för att underlätta lastning.

Ford Transit Connect är en perfekt bil för dig som vill ha mycket lastutrymme och en cool design till ett bra pris men inte vill leasa en stor bil.  

Bildata

Motor typ: Diesel

Prestanda: Hk: 100 hk

0-100 km/h: ca 14 sekunder

Bränsleförbrukning: ca 5,8 l / 100 km blandad

WLPT: 154 g/km

EuroNCAP: 4/5

Lastutrymme (Volym) 3,2-3,6 kubikmeter (SAE)

 

Ford Transit Connect L2 Trend 1.5TD100hk Euro6.2 A8 FWD

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top