kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Ford Ranger Wildtrak 2020

Europas mest sålda pickup är tillbaka med mer teknik än någonsin. Smarta system som vägmärkesigenkänning, filhållningshjälp och parkeringssensorer ökar ditt självförtroende och ser till att du behåller full kontroll på vägarna i sommar.Rangern har länge ansetts vara en av marknadens bäst pickuper. Därför är det kanske inte så konstigt att man även tog hem vinsten i 2020 års International Pickup Awards. Den komfortabla bruksbilen är helt enkelt svårslagen!

Det första som slår en när man öppnar dörren på en Wildtrak är Fords öga för detaljer. Snygg läderklädsel med sömmar i färg, golvmattorna bär Wildtrak loggan, stämningsbelysning samt en 8 tums pekskärm med navigering erbjuds som standard. Givetvis är infotainment systemet kompatibelt med båda Apple Car Play och Android Auto.Ratten i läder är utrustad med alla smarta funktioner man kan tänka sig och lite till. Både fram och baksätet bjuder på generöst benutrymme för passagerare. Nytt för i år är även ett inbyggt FordPass Connect modem som gör det möjligt att tex. Ansluta till en Wifi-zon eller låsa upp bilen på avstånd.

Från utsidan finns lite att klaga på. Wildtrak är byggd för att få jobbet gjort och bilen utstrålar självsäkerhet och pondus. 18 tums aluminiumfälgar och sidofotsteg i metalfinish är standard, likaså infällbara backspeglar med instegsbelysning.Lastkapaciteten ligger på ett ton och bilen får dra hela 3500 kg. Vill man bada med sin pickup är inte heller detta något större problem, Wildtrak klarar nämligen ett vattendjup på 800 mm tack vare sin imponerade markfrigång på 237 mm.

Kraften hämtas från en högeffektiv 2.0 liters Ecoblue TDCI Bi-Turbo motor på 213 hästar, differentialen är såklart låsningsbar och bilen är utrustad med en 10 växlad sömlös automatlåda. 2020 års Ford Ranger Wildtrak är den perfekta bilen för både arbete och fritid. Med uppdaterad komfort och den senaste tekniken är bilen är skapad för att ge sin förare komfort och lyx i absoluta världsklass samtidigt som den är en av marknadens mest potenta bruksbilar.

Bilata:

Motor:                                2.0 EcoBlue TDCI 157 KW Bi-Turbo (213 HK),

Kraftöverföring:                  500 Nm max vridmoment

Växellåda:                           10-växlad Automat

Bränsleförbrukning:           Från 7,7 / 100 Km vid blandad körning

Utsläpp:                              Från 201 g/km (NEDC)

Lastkapacitet:                     1000 Kg

Max dragvikt                       3500 Kg

Markfrigång:                      237 mm

Ford Ranger Wildtrak 2020

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top