kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

FORD Kuga ST-LINE X 2.5 PHEV FWD 225 hk CT

Ford har lanserat nya vackra men funktionella Kuga. Som laddhybrid kommer den med steglös automatlåda (CT). Dess prestanda är imponerande med en bränsleförbrukning på 1,2 liter på 100 km och en räckvidd på 56 km ren el är denna bil en perfekt sådan för den som kör mycket. Kombinera detta med Kugas säkerhet, 5 av 5 stjärnor i Euro NCAP och de olika körlägen: Normal, Sport, Våt/Halka, Terräng och Eco-läge för maximal kontroll på fordonet behöver man inte vara orolig när man är ute och kör. Med Auto-Start-Stop minskar man bränsleförbrukningen med upp till 10% i stadskörning.

Kugas exteriör är väldigt enkel men också väldigt sofistikerad. Bilens strålkastare är smala och skarpt designade. Grillen är stor med ett vågformat mönster där delar av grillen är kromad vilket ger en artistisk feel till utseendet. Locket för laddning av batteriet sitter mellan framdäck och förardörren och är på samma sida som tanklocket vilket gör det lättare att inte missta vilken sida man ska ladda / tanka. Plåten på dörrarna under handtagen är formad inåt och det framhäver ett djup som är väldigt intressant. Bakluckan är väldigt simpel och rak men det märks att fokus var att maximera lastutrymmet. En backkamera finner man på bagageluckan samt en underskattad funktion, Handsfree öppning av bakluckan, under den bakre stötfångaren sitter en sensor som plockar upp rörelser från din fot och öppnar bakluckan.

På insidan hålls det simpla temat med unika detaljer genom små diamantformade inristningar på framdörrarna. Sätena är klädda i läder och tyg med röda sömmar och är elektriskt inställbara. Ratten är av läder och har andningshål för att motverka handsvett om man kör långa sträckor samt är en multifunktions typ för att enkelt kontrollera bilens funktioner. Stora displayer befinner sig på instrumentpanelen och mitt på instrumentbrädan där viktig information ges om allt från bilens prestanda till vilken bra låt man lyssnar på. Förarhytten är utrustad med Active Noise Control för att minska oljud och ge en mer behaglig miljö. Antalet liter som bagaget rymmer är 645 men kan utökas till 1530 liter om baksätet fälls ner.

Detta är en väldigt bra allround bil som levererar på alla fronter vare sig det är komfort eller prestanda, till ett förnuftigt pris!

Bildata

Motor typ: Laddhybrid (El/Bensin)

Prestanda

Hk: 225 

0-100 km/h: 9,2 sekunder

Bränsleförbrukning: 1,2 liter / 100 km

WLPT: 32 g/km

Räckvidd: 56 km

EuroNCAP: 5/5 stjärnor

Latutrymme (Volym) 645 liter (1530 liter med baksäten nedfällda)

 

FORD Kuga ST-LINE X 2.5 PHEV FWD 225 hk CT

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top