kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

DS 3 Crossback E-Tense Exclusive

Säg hej till en ny generation av elbilar. Med en kombination av avancerad teknik och elegans kommer här Crossback E-Tense, DS Automobiles första 100 % eldrivna fordon. En kompakt lyx-SUV som vägrar kompromissa, komplett anpassad efter just dina behov.

För att du ska kunna ägna dig helt åt körglädjen har interiören utarbetats intuitivt med avancerad teknik för att isolera både ljud och vibrationer utifrån. Åkturen blir ännu mer bekväm tack vare de sköna sätena, skapade för att erbjuda enastående komfort.

När du kör kommer du enkelt åt både körinformation och instrumentbräda på den stora 10,3-tums pekskärmen i HD och den 7-tums digitala förardisplayen. Här kan du själv välja vilken information som ska visas, t.ex. hastighet, bränslenivå, körsträcka, hjälpmedel och vägvisare. Såklart direkt i ditt synfält, så att du inte behöver ta blicken från vägen.

Andra digitala finesser inkluderar dörrhandtag som öppnas automatiskt när du närmar dig – och stängs när du går, samt den praktiska DS Park Pilot, som parkerar bilen åt dig med endast ett knapptryck. Lika enkelt är det att starta och stänga av motorn, här behövs inte heller någon nyckel. Bara tryck på startknappen på mittkonsolen för att starta och stänga av bilen.

De intelligenta strålkastarna DS MATRIX LED VISION låter dig köra med helljus i mörka förhållanden utan att blända mötande förare. Framlyktorna ger dig bästa tänkbara ljus genom att automatiskt anpassa belysningen till den omgivande trafiken med hjälp av en kamera som sitter högst upp på vindrutan.

För att du ska känna dig trygg på vägen är DS 3 Crossback E-tense utrustat med ett modernt säkerhetssystem, ACTIVE SAFETY BRAKE, som med hjälp av en sensor och kamera upptäcker eventuella hinder på vägen. I händelse av omedelbar fara meddelas du med visuella och hörbara varningar och om du inte reagerar bromsar bilen automatiskt.

Den uppskattade räckvidden för E-tense är upp till 341 kilometer. Den är utrustad med ett batteri på 50 kWh och en motor på 136 hk. Vid snabbladdning (100 kWh) når man en laddningsnivå av 80% på ca. 30 min.

 

El-motor:   136 hk (100 kW)
Max Vridmoment: 260 Nm
Räckvidd: 341 km
Acceleration 0 – 100: 8.7 s
Maxhastighet:  150 km/h
Förbrukning: 1.7 kWh / 100 km
CO2 Utsläpp:  0 g/km
Lastvolym: 350 l

DS 3 Crossback E-Tense Exclusive

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top