kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

BMW X3 xDrive30e

BMW har lanserat en av sina senaste laddhybrider BMW X3 xDrive30e, en bil som är smidig och tyst även på höga hastigheter. När bilen växlar om från den elektriska motorn till bensin finns det ej några annorlunda ljud och vibrationer vilket annars kan vara lite irriterande på andra modeller.

X3:an anses vara en av marknadens bästa bilar inom handling och komfort som erbjuds. Den håller den klass som BMW är kända för. Eftersom bilen är en laddhybrid vinner den poäng i miljö hänseende och med 46 km räckvidd på ren el kommer man lång väg med låga utsläpp. Det är inte en “off-road” bil men med sina 292 hästkrafter jämnt fördelat över alla fyra hjul blir tuffa förhållanden inte något hinder, vilket är en lättnad i Sveriges ibland hårda klimat. 5 av 5 stjärnor från Euro NCAP säkerställer att det är en säker bil.   

BMW X3 xDrive30e har den klassiska nosen som man finner på alla BMW:s bilar. En elegant exteriör som får det att se ut som att varje gång man är ute och kör är det till ett viktigt möte. Med perfekt placerade konturer längst sidan av bilen får X3:an den lilla extra touchen som behövs för att uppnå en magnifik utsida. Bilen smalnar av lite mot bagageutrymmet vilket ger bilen en lite mer sportigare look från sidan och bakifrån, detta påverkar dock inte lastutrymmet som ligger på 450 liter. Vi tycker att fronten är mest framträdande på exteriören då dem finjusterade luftintagen under grillen och lamporna är fantastiskt stilrena.

Förarmiljön på X3:an andas framtid med två displayer; en som utgör instrumentpanelen och en mitt på instrumentbrädan där GPS, prestanda och backkamera är delar av den information som kan ges. Den multifunktionsratt av läder som bilen är utrustad med kan enkelt styra funktionerna för att maximera tiden då ögonen är på vägen och omgivningen. Härliga kombinationer av stål, plast och läder ger en sofistikerad känsla och tillägget av blåa sömmar eleverar detaljen till en helt ny nivå. Sport känslan återkommer i form av växlingspaddlar och stål pedaler. X3:an utstrålar rymlighet och professionalism vilket gör den till en perfekt bil för både tjänsten och familjelivet. Vi tycker att alla små detaljer och prestanda som X3:an besitter ger den kraft och respekt som förtjänas samt en plats på listan över SUV:ar vi rekommenderar.

Bildata:

Motor typ: Laddhybrid (El / Bensin)

Prestanda: 252 hk (292 hk i korta sprinter)

0-100 km/h: 6,1 sekunder

Bränsleförbrukning: 2,1/100 km

WLPT: 52 g/km

Räckvidd: Upp till 46 km

EuroNCAP: 5/5 stjärnor

Latutrymme (Volym): 450 Liter

 

BMW X3 xDrive30e

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top