kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

BMW 530e Sedan

BMW 530e Sedan är en av motoralternativen i BMW:s nya 5-serie. Den är en Plug-In Hybrid med en elmotor i symbios med en fyrcylindrig bensinmotor. När man kör korta sträckor används bara el vilket gör att bilen blir helt utsläppsfri och man behåller den komfort och prestanda som BMW är kända för på långa sträckor. Bensinmotorn är en fyrcylindrig BMW TwinPower Turbo på 135 kW (184 hk) och elmotorn ligger på 83 kW (113 hk). Om man bara kör på el kan man nå upp till 45 km och en max hastighet på 140 km/h. Växellådan är en 8-stegad automat med bakhjulsdrift.

Bilen är som förväntat robust med eleganta drag, i grillen sitter stavar med blå färg som får bilen att kännas lyxig och ultramodern. På insidan finner man en design som är behaglig för ögonen, med en display bakom ratten och en till vid sidan om gör det att bilen ligger i fas med de senaste utvecklingarna.

Bilen är klassad som en supermiljöbil och fick klassningen Euro 6, vilket gör att den är bonusberättigad i bonus-malus-systemet. Detta gör också att det blir lägre förmånsvärde på bilen. I säkerhet fick den 5 stjärnor i Euro NCAP vilket är det absolut bästa man kan få.

BMW 530e Sedan Plug-In Hybrid

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top