kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Audi A4 Avant 2,0 TDI quattro

Audi A4 Avant är en bil som tilltalar både exteriört och interiört. Här har man lyckats kombinera komfort och prestanda utan att kompromissa.

Audi A4 levererar en härlig körupplevelse! Bilen går mjukt och fint utan att varken vara stötig eller svampig och tar sig an ojämnheter riktigt bra. Styrningen är vad man kan förvänta sig av Audi, direkt och riktigt bra.

Audi A4 Avant är en bil som erbjuder mycket goda utrymmen. Nya Audi A4 är större än sin föregångare på alla ledder. Axelbredden fram har ökat med 11 mm och huvudutrymmet med 24 mm och benutrymmet bak har ökat med 23 mm. Man sitter riktigt bekvämt både i fram- och baksäte. Bagageutrymmet rymmer 505 liter och är man i behov av större utrymme går baksätet att fälla 40/20/40 och erbjuder då ett lastutrymme på 1.510 liter.

Det här är en utmärkt bil för tjänstebilsföraren som söker en bil i mellanklassegmentet. En riktigt trevlig bil med mycket goda köregenskaper, bra gasrespons och mycket bra och direkt styrning. Det här är en bil som verkligen erbjuder komfort och prestanda utan att kompromissa.

 

Privat: Audi A4 Avant 2.0 TDI quattro Sportline Proline

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top