kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Blog

Latest Industry News

Audi A4 Allroad TDI quattro

Audi A4 Allroad är en imponerande bil. Den tysta kupén är rymlig och trevlig med riktigt sköna stolar. Styrningen är direkt och bilen känns stabil och välbalanserad precis som Audi A4 Avant. Allroad har högre markfrigång, chassi och fjädring imponerar och ger en riktigt fin väghållning.

Exteriört skiljer sig A4 allroad quattro från A4 Avant med sina högre takrails, markerade hjulhus, hasplåtar och grillen med de vertikala kromade ribborna. Markfrigången är dessutom 23 mm högre än Audi A4 med jämförbar fälgstorlek. Interiört erbjuds samma stora utbud av digital miljö och uppkoppling som i Audi A4. Detsamma gäller de totalt 30 olika förarassistanssystemen, varav autobromsen Audi pre sense city är standard. En välkommen nyhet är att Audi A4 allroad quatto kan utrustas med dämparreglering för ännu högre komfort.

Audi A4 Allroad är utrustad med elstyrd fyrhjulsdrift. Det traditionella quattro-systemet med självspärrande mittdifferential har vidareutvecklats för att bli ännu mer effektivt. Det helt nya systemet kallas quattro ultra vilket sänker både bränsleförbrukning och CO2-utsläpp utan att kördynamik eller framkomlighet påverkas.

Man sitter riktigt bra på alla platser i bilen. Audi A4 Allroad har fått större innermått och även i baksätet sitter man bekvämt med gott om benutrymme. Förarkupén är mycket trevlig! Jag har god uppsikt över mina medtrafikanter och jag har alla knappar och reglage lätt tillgängliga inom en armlängds avstånd. Det finns inget som gör att jag måste flytta blicken från vägen.

Ett smart val för tjänstebilsföraren som vill ha en kombi med högre markfrigång, stabila köregenskaper och bra andrahandsvärde.

Privat: Audi A4 allroad 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic

Se förslag på en AutoDeal Selection utrustad bil!

Affärsförslag

Media

Back to top