Varför Autodeal?

Vi på Autodeal hjälper företag till en enklare och bättre billeasingaffär och arbetar alltid oberoende för kundens bästa. Att förenkla leasingaffären åt er gör att ni sparar både tid och pengar. Vårt mål är att ni som kund ska känna att Autodeal är ett självklart val i billeasingaffären och vi ger oss inte förrän du är 100% nöjd.

Hur fungerar det?

Ni kan komma till oss och veta exakt vad ni vill ha eller så hjälper vi dig att hitta rätt bil efter dina behov. Vi är experter på företagsbilar, en kunskap som vi gärna delar med oss av så ni verkligen får rätt bil till rätt förutsättningar. Den enda kontakt du behöver för bra och smidiga billeasing affärer.

Steg 1

Kontakt
Ta kontakt med oss via mail eller telefon så går vi tillsammans igenom vad ni önskar få offert på. Färdiga erbjudanden hittar du på autodeal Selection men vi kan även fixar bilen som du vill ha den.

Offert
Vi tar fram och offererar det bästa leasingupplägget till er med eventuella kringtjänster. Vi erbjuder även att sälja av er begagnade bil på ett smidigt och mycket fördelaktigt sätt. Önskar ni snabba leveranser så söker vi efter lagerbilar till er.

Beslut
  Ni accepterar offerten och vi går tillsammans igenom alla detaljer så att allt blir som ni önskar.

Leverans
Vi kontaktar dig när bilen är klar för leverans

Råd och hjälp under hela processen!

Vi finns med hjälp och råd under hela processen för att du ska kunna spara tid och fokusera på ditt företagets kärnverksamhet.
Det är vår ambition att du på Autodeal.se och på våra månadsbrev skall kunna inspireras av olika bilmodeller, ta del av våra tester och reportage samt få tips på förmånliga kampanjer genom våra Autodeal Selection bilar.
Önskar du få vårt månadsbrev klicka här

Därför ska du välja Autodeal

Spara tid
Spara pengar
Experthjälp
Oberoende
Rikstäckande

Nöjda Kunder

  • Autodeal hjälpte oss snabbt och enkelt med våra inköp när det var dags att byta ut våra transport- och personbilar. Det vi verkligen uppskattade var hur bra betalt vi fick på begagnade bilarna, och hur smidigt det varStefan Sundblad, VD - Citytelecom
  • Autodeal ser över helheten och hittar alltid bästa alternativ. Vi kan lägga fokus på annat och spar mycket pengar men framförallt tid. Att de är snabbast är en bra bonus..Andreas Wallin, Vice VD - lawab Bygg & Entreprenad AB
  • Alltid enkelt och smidigt med bra pris på den nya bilen. Men även hjälp med att bli av med den gamla bilen. Helheten skapar trygghet.Marko Hörngren, Försäljningchef - Scankab Cables AB

Kontakta Oss

Karl-Johan Karlsson
Affärsområdeschef

0736636840
karl-johan.karlsson@autodeal.se

Växel
Leasingrådgivning

08-37 39 39
kontakt@autodeal.se

Fyll i dina uppgifter och en tid som passar dig så kontaktar vi dig för fortsatt diskussion
Vi har även kvällstider att boka på tisdagar & torsdagar för er som inte har tid på dagen

Boka en tid nu

Vilka är vi

Autodeal är specialiserat på att hjälpa små och medelstora företag med leasingbilar. Sammanlagt har vi hjälpt företag med billeasing i mer än 50 år.

Autodeal är en del av Modern Car Group AB som är ett digitalt tjänstebolag för bilinformation och biltransaktioner. Inom Modern Car Group AB finns även verksamheten Autoinfo som driver sajterna facit.com, tjanstebilen.se & yrkesbilen.se.

I samarbete med

Back to top