kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

VW Passat Sportscombi GT 2.0 TDI

<h1>VW Passat Sportscombi GT 2.0 TDI</h1>

VW Passat Sportscombi GT 2.0 TDI

Nya Passat är mer uppkopplad än någonsin, ger automatiskt helljus utan att blända och kan delvis köra sig själv. Navigation är standard och med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du ett fast grepp om den svenska vintern!

Nu är det dags igen! Ny Passat och ytterligare lyft i design och komfort. Instrumenteringen är självklart digital och högupplöst, navigera mellan förinställda vyer med multifunktionsratten. Snabbt och smidigt! Tre-zons klimatkontroll gör att ingen behöver frysa eller vara varm i onödan. Kupén är rymlig och bekväm, tillval som sportstolar sätter pricken över i.

Nya Passat känns lyxig. Ventilationsmunstyckena anpassar sig efter bilens hastighet, ju långsammare du kör desto tystare blir utblåset. Kör man igång vindrutespolningen eller lägger i backen så slår systemet automatiskt om till återcirkulation för att undvika otrevlig lukt. Mycket proffsigt och genomtänkt!

Jobbigt att parkera? Inga problem, fyra kameror ger dig total kontroll i trånga parkeringsgarage. Area View visar en fin bild av bilen och dess omgivning på den dryga 10-tums stora pekskärmen i mittkonsolen. Uppkoppling är en självklarhet och genom VW appen We Connect är du ständigt medveten om din bils status och hälsa.

Bagageutrymmet är enormt, 650 – 1769 liter gör bilen till en klar favorit bland familjer med dubbla barnvagnar. Dessutom är golvet i bagageutrymmet justerbart, ytterligare en praktisk detalj hos nya Passat.

Designen av nya Passat Sportcombi är trogen sitt arv. Klassiska Passat-attribut blandat med sportiga linjer och detaljer. Snygga standardfälgar gör inte saken sämre. ”Stark utstrålning utan att blända” hävdar Volkswagen och syftar på de tämligen aggressiva LED-strålkastarna som bär etiketten IQ.Light. Dessa lampor är så smarta att de automatiskt anpassar sig till rådande ljusförhållande och omgivning. Svänger du, svänger dom och självklart bländar dom av automatiskt när du får möte sent om natten.

I motorrummet ryms en 4-cylindrig TDI på 200 hästar med 400 Newtonmeters vridmoment, inte illa! Kraften vandrar genom en väloljad 7 växlad DSG-låda ut till alla fyra hjul, bra för nordiska vintervägar. 230 km/h är bilens maxhastighet och 0-100 avverkas på 7,2 sekunder.

Mer bil för pengarna är svårt att hitta och kanske är det just därför som så många väljer denna praktiska, men ändå snygga och komfortabla vardagsbil. Få bilar i klassen lastar lika bra som Passat, barnvagnar, IKEA-kartonger, grovsopor, allt går in! Med den starka dieselmotorn drar dessutom tunga släp utan större ansträngning om lastutrymmet inte skulle räcka till

Nya Passat gör verkligen ingen besviken, en trogen bästsäljare som bara blir bättre med åren!

 

Dieselmotor:   4 Cylindrar /  200 hk
Max vridmoment: 400 Nm
Växellåda: 7-växlad DSG
Acceleration 0 – 100: 7,2 s
Maxhastighet:  230 km / h
Tjänstevikt: 1774 kg
Förbrukning, blandad: 5,0 / 100 km (NEDC)
CO2 Utsläpp:  132 g / km (NEDC)
Lastvolym: 650 l – 1769 l

Klicka på loggan för ytterligare information hos Volkswagen

Läs mer

Vårt utrustningsförslag för bra leasingaffär!
 • Executive Business paket
 • Dragpaket
 • R-line Exteriör
 • Vinterhjul med LM fälg

Två förmånliga förslag

Förslag 1

4733 kr / Mån
 • 36 månaders avtal
 • Första förhöjda: 0 kr
 • Restvärde: 145000
 • Förmånsvärde 2516 kr/mån

Förslag 2

2993 kr / Mån
 • 36 månaders avtal
 • Första förhöjda: 59000 kr
 • Restvärde: 145000 kr
 • Förmånsvärde 2516 kr/mån

* Förmånsvärde netto/mån vid 50 % marginalskatt. Baserat på 2022 förmånsvärden.

Jag vill ha en offert, tack!

Media

Få experthjälp!

Kontakta oss så hjälper vi dig spara tid och pengar

Fyll i dina uppgifter och en tid som passar dig så kontaktar vi dig för fortsatt diskussion.
Vi har även kvällstider att boka på tisdagar & torsdagar för er som inte har tid på dagen.

Boka en tid nu

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och sedvanlig kreditprövning.

Back to top