kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Volvo XC60 T8 AWD Twin Engine Inscription

Volvo XC60 T8 AWD Twin Engine Inscription

<h1>Volvo XC60 T8 AWD Twin Engine Inscription</h1>

Volvo XC60 T8 – hög åkkomfort och bra prestanda

Volvo XC60 T8 erbjuder inte bara hög komfort, den har bra prestanda och bjuder på förstklassiga köregenskaper. Dessutom är det en av Sveriges säkraste bilar enligt det europeiska krocksäkerhetsinstitutet Euro NCAP.

Nya Volvo XC60 T8 är en snygg och välbyggd Plug-in Hybrid som levererar både komfort och prestanda. Dessutom är säkerheten den allra bästa där man fått högsta betyg i krocksäkerhet med fem stjärnor i Euro NCAP.

Designen är sportig och elegant. Interiören är lyxig och stilren med eleganta detaljer. Utrymmena i kupén är riktigt bra och man sitter mycket bekvämt i de sköna stolarna. Man sitter högt och man har god uppsikt över vägen och medtrafikanterna. Alla reglage finns inom ett behagligt avstånd.

Bakom ratten sitter en 12,3 tums stor aktiv förardisplay (TFT-skärm) som visar två stora mätare och mellan dem finns ytterligare information om bilen eller t ex navigatorn. I mittkonsolen sitter en en pekskärm som är kompatibel med Apple CarPlay. Tekniken gör att du kan styra funktionerna i din iPhone, antingen genom bilens touchdisplay, rattreglage eller röstfunktionen Siri. Via standardapplikationerna, som känns igen från Apples operativsystem, kan du skriva textmeddelanden, ringa samtal, lyssna på musik och navigera.

Volvo XC60 T8 är utrustad med samma drivlina som storebror XC90, en 2,0-liters bensinturbo på 320 hk och en elmotor på 87 hk. Systemet levererar som mest 407 hästkrafter och 640 Nm.

Nya XC60, en av de säkraste bilarna som någonsin har tillverkats, är fullmatad med ny teknik. Det banbrytande City Safety-systemet har kompletterats med en ny styrassistansfunktion. Ett nytt säkerhetssystem som går under namnet Oncoming Lane Mitigation använder sig av styrassistansen för att mildra kraften vid frontalkollisioner, medan Volvos BLIS-system (Blind Spot Indication System) använder sig nu av styrassistansfunktionen för att minska risken för kollisioner vid filbyten.

XC60 T8 levererar inte bara en förstklassig komfort, den har bra prestanda och bjuder på förstklassiga köregenskaper. Dessutom är det en av Sveriges säkraste bilar enligt det europeiska krocksäkerhetsinstitutet Euro NCAP.

 

Läs mer

Vårt utrustningsförslag för bra leasingaffär!

Två förmånliga förslag

Förslag 1

4 920 kr / Mån
  • 36 månaders avtal
  • Första Förhöjd Hyra 100 000 kr
  • Restvärde 230 000
  • Förmånsvärde 3 283 kr/mån

Förslag 2

5 972 kr / Mån
  • 36 månaders avtal
  • Första Förhöjd Hyra 64 000
  • Restvärde 230 000
  • Förmånsvärde 3 283 kr/mån

* Förmånsvärde netto/mån vid 50 % marginalskatt. Baserat på 2020 förmånsvärden.

Jag vill ha en offert, tack!

Media

Få experthjälp!

Kontakta oss så hjälper vi dig spara tid och pengar

Fyll i dina uppgifter och en tid som passar dig så kontaktar vi dig för fortsatt diskussion.
Vi har även kvällstider att boka på tisdagar & torsdagar för er som inte har tid på dagen.

Boka en tid nu

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och sedvanlig kreditprövning.

Back to top