kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

BMW iX3

<h1>BMW iX3</h1>

BMW iX3

Förenar det bästa av två världar: kördynamik och premiumkvalitet. iX3 är BMWs första helt elektriska SAV och bygger på femte generationen eDrive-teknik.

Öppna dörren och du möts av BMWs instegslister och Ambient Light förinställt på BMWs i-blå. Bilen känns stilren, lyxig och rymlig. Som sig bör med andra ord.

iX3 är fullspäckad med teknik. Avancerade förarassistanssystem som Driving Assistant Professional, standardutrustning, hjälper dig hålla hastighet och fil. Parking Assistant Plus ger en 360-bild vid parkering och backningsassistenten finns tillgänglig för knepiga och trånga utrymmen.

Med på resan finns BMWs Intelligent Personal Assistant, den ultimata fordonsexperten enligt biltillverkaren. Den visar din bils status, ger tips om hur du kör så sparsamt som möjligt och låter dig ta kommando över bilens system via röststyrning. Självfallet kompatibel med både Apple Car Play och Android Auto.

Då iX3 är en bil som behöver ”ladda batterierna” med jämna mellanrum föreslår bilen själv när och var nästa laddning bör ske. Den adaptiva recouperation-funktionen ökar dessutom effektiviteten genom att återvinna maximalt med energi vid inbromsning. Vid optimala förhållanden kör man ända upp till 459 km på en laddning och 80% av batteriet kan med snabbladdare laddas på bara 34 minuter.

Utvändigt ger skarpa, kraftfulla konturer bilen ett modernt och minimalistiskt helhetsintryck. Nydesignade 20” Aerodynamikfälgar och BMW i-accenterna framhäver exklusiviteten hos BMWs första helt elektriska ”Sports Activity Vehicle” som man kallar bilen.

Som de alla BMWs bilar är iX3 förenad med hög kördynamik och komfort, utrustad med ett adaptivt chassi för alla situationer och underlag ger maximal prestanda. Den elektriska drivlinan, som utgörs av elmotor och växellåda, förmedlar ren körglädje tack vare omedelbar tillgång till maximalt vridmoment. Acceleration sker utan fördröjning eller avbrott. BMW iX3 erbjuder den perfekta kombinationen av effektivitet och prestanda.

Det finns många anledningar att välja BMW iX3. Vill man ha en miljömedveten, rymlig familjebil av hög kvalitet ska man helt klart överväga iX3. Att BMWn dessutom är riktigt trevliga att köra och ser bra ut skadar inte heller. Som bonus kan nämnas att bilen presterat bäst i test av elbilar i kallt klimat, ett klart plus för oss nordbor med våra långa kalla vintrar.

 

El-motor:  286 hk (210 kW)
Max Vridmoment: 400 Nm
Räckvidd: 459 km
Acceleration 0 – 100: 6,8 s
Maxhastighet:  180 km/h
Förbrukning: 19,1 – 18,6 kWh / 100 km
CO2 Utsläpp:  0 g/km
Lastvolym: 510 l

 

Klicka på loggan för ytterligare information hos BMW

Läs mer

Vårt utrustningsförslag för bra leasingaffär!
 • Harman Kardon högtalarsystem
 • Dragkrok infällbar
 • Service 3år/40.000 km

Två förmånliga förslag

Förslag 1

10421 kr / Mån
 • 36 månaders avtal
 • Första förhöjda: 0 kr
 • Restvärde: 320 000 kr
 • Förmånsvärde 3606 kr/mån

Förslag 2

6735 kr / Mån
 • 36 månaders avtal
 • Första förhöjda: 125 000 kr
 • Restvärde: 320 000 kr
 • Förmånsvärde 3606 kr/mån

* Förmånsvärde netto/mån vid 50 % marginalskatt. Baserat på 2022 förmånsvärden.

Jag vill ha en offert, tack!

Media

Få experthjälp!

Kontakta oss så hjälper vi dig spara tid och pengar

Fyll i dina uppgifter och en tid som passar dig så kontaktar vi dig för fortsatt diskussion.
Vi har även kvällstider att boka på tisdagar & torsdagar för er som inte har tid på dagen.

Boka en tid nu

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och sedvanlig kreditprövning.

Back to top