kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

BMW 520d xDrive Sedan Sportline automat

<h1>BMW 520d xDrive Sedan Sportline automat</h1>

BMW 520d xDrive Sedan Sportline automat

Nya BMW 520d har berikats med flera tekniska funktioner och har blivit både större, starkare och snålare. Enligt BMW är den fulländad och i sitt livs form. Så här upplevde vi den.

BMW 520d har blivit större, starkare och snålare. Den har ett sportigt och kraftfullt utseende med typiska BMW-detaljer som bland annat motorhuven, njurgrillen och strålkastarna.Yttermåtten i nya BMW 5-serie Sedan har ökat något mot utgående modell; L: 4935 mm B: 1868 mm H: 1466 mm, vilket ger generösa innerutrymmen med förbättrad invändig takhöjd, ökat benutrymme i baksätet samt ökad bagagevolym till 530 liter. Det är inte svårt att känna igen sig i nya 5-serien, det är mycket som är lika från tidigare generation men samtidigt väldigt olika.

Nya BMW 5-serie Sedan har blivit upp till 100 kilo lättare jämfört med tidigare modell. Det ökade användandet av höghållfasthetsstål och aluminium gör inte bara karossen i nya BMW 5-serie Sedan lättare, de gör den också extremt stark, vridstyv och därmed säker att färdas i. I kombination med det nyutvecklade chassit med bland annat ny stötdämparteknologi och bromssystem av lättviktstyp, BMW:s klassiska jämna viktfördelning och den låga tyngdpunkten har BMW skapat de perfekta förutsättningarna för den karaktäristiska, sportiga kördynamiken och den unika långfärdskomforten som kännetecknat alla generationer av BMW 5-serien.

Den nya 4-cylindriga dieslemotorn på 190 hk vid 400Nm är ett mycket trevligt motoralternativ för tjänstebilsföraren. Den genomsnittlig bränsleförbrukning ligger på 4,1 l/100 km* och 108 g/km CO2-utsläpp, enligt officiella siffror och de stämmer ganska bra med den verkliga förbrukningen som landade på 4,5 l/100 km. Jag gillar förarkupén i nya 5-serien. Det är inga jättestora förändringar jämfört med tidigare generation. Det som är annorlunda är främst den stora pekskärmen med dess placering och sina tekniska innovationer. Man sitter riktigt skönt och sittkomforten är riktigt bra oavsett fram eller baksäte. Med andra ord är nya 520 en trevlig bil med mycket bra köregenskaper som är svår att inte gilla.

*Bränsledeklaration enligt EUs testcykel

Läs mer

Vårt utrustningsförslag för bra leasingaffär!
 • Läderklädsel dakota
 • Sportlinepaket (Sportstolar, Sportläderratt)
 • Connected paket (Eluppvärmdratt, Parkingeringsassistent, Navigation Professiona,l Blutoothförberedelse Professional, Concierge Services, Remote services, ConnectedDrive)
 • Comfort paket (Aktiv fartpilot med Stop&Go)
 • Winter pack (Kupevärmare med fjärrkontroll, Smartphone koppling till värmare, BMW display key, Vinterhjul med alufälg 17 tum (Pirelli dubbade testvinnare eller odubbade)

Två förmånliga förslag

Förslag 1

4 198 kr / Mån
 • 36 månaders avtal
 • Första Förhöjd Hyra 80 000 kr
 • Restvärde 160 000 kr
 • Förmånsvärde 3 313 kr/mån

Förslag 2

5 374 kr / Mån
 • 36 månaders avtal
 • Första Förhöjd Hyra 40 000 kr
 • Restvärde 160 000 kr
 • Förmånsvärde 3 313 kr/mån

* Förmånsvärde netto/mån vid 50 % marginalskatt. Baserat på 2020 förmånsvärden.

Jag vill ha en offert, tack!

Media

Få experthjälp!

Kontakta oss så hjälper vi dig spara tid och pengar

Fyll i dina uppgifter och en tid som passar dig så kontaktar vi dig för fortsatt diskussion.
Vi har även kvällstider att boka på tisdagar & torsdagar för er som inte har tid på dagen.

Boka en tid nu

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och sedvanlig kreditprövning.

Back to top