kontakt@autodeal.se | 08-37 39 39

Autosell

Låt oss sälja bilen åt er!

Allt att vinna inget att förlora!

Vår enkla lösning får i snitt ut 15% bättre pris än vid en inbytesaffär.
Den spar dessutom både tid och pengar åt er.
“What is there not to like”

Välj mellan!

Autosell Bas.

Ni har redan ett värderingsintyg och behöver då bara fylla i vår Autosell Bas online formulär och invänta bud (funkar även via mobil var på ni kan ta bilder direkt in i formuläret på intyg och bilen). Efter accept av bästa budet så hämtas bilen upp utan extra kostnad.

Autosell Full Service.

Om ni saknar värderingsintyg och bilder på bilen, då är det ännu enklare. Då anger ni bara företags- och biluppgifter samt var och när bilen kan hämtas, så hämtar tvättar, fotograferar och testar vi bilen innan vi går ut med den för försäljning.

Det är gratis att få bud!

Autosell Bas:

Kostar 0 kr vid avvisat bud och 4 900 kr vid accept av bud som dras av på försäljningspriset.

Autosell Fullservice:

Kostar 2 000 kr  mer än bas, men då ingår tvätt, fotografering och test. Plus hämning på en av er angiven plats till ett rabatterat självkostnadspris, runt 1000 kr i storstäderna och eventuella tilläggstjänster, se prislista till höger. Totala kostnaderna dras ifrån på det accepterade budet.

OBS alla priser är exkl. moms

 

 

 

 

 

 

Om ni inte använder webb formulär skicka pdf till autosell@autodeal.se.
(Glöm inte bilder till bastjänsten)

pdf formulär för tjänsterna

Autosell Bas
Autosell Fullservice

Priser på tilläggstjänster

Prislista-Transport
Valbara tilläggstjänster

Bra att veta:

  • Tjänsten går bra att använda även om ni inte skall ha ny leasingbil via oss
  • Tjänsten gäller bara bilar som finns registrerade på företag och inte är äldre än ca 8 år, beror på skick.
  • I Fullservice tjänsten hämtas bilen inom 10 arbetsdagar från att ärendet är inskickat.
  • I Bas tjänsten så får Inbytestest vara max en månad gammal, eller bilen få ha max gått  200 mil sedan testet gjordes.

Skicka in formulär
  Välj en av tjänsterna ovan och tryck på formulärknappen för att fylla i. Ni gör detta med fördel via mobil enhet, där då bilder och formulär enkelt kan slutföras ute vid bilen.

Acceptera bästa bud
Vi mailar sedan bästa bud till er efter aktionen är slut (inom 10 dagar). Ni har sedan bara att acceptera eller tacka nej till budet för att avluta aktionen.

Avveckling
Ni anger var bilen skall hämtas, det kan vara på er företagsadress eller där ni hämtat ut den nya bilen (bilhandlaren), det är viktigt att en stor trailer kan komma åt att hämta. De flesta av våra kunder som leasar ny bil via oss väljer att använda Autosell fullservice och lämnar då bilen där de hämtar den nya bilen.

Mer pengar över
Vi ser till att reglera restskulden mot finansbolaget och ni erhåller av dem nettoöverskottet av försäljningen. Uppstår underskott kommer ni att ombedjas betala in mellanskillnaden till finansbolaget så att bilen kan avvecklas.

“Enklare och Bättre kan det inte bli”

Därför ska du välja Autodeal

Spara tid
Spara pengar
Experthjälp
Oberoende
Rikstäckande

Nöjda Kunder

  • Autosell tjänsten hjälpte mig höja mitt inbyte med 30 000 kr vilket gjorde att jag kunde gå skuldfri ur ett dåligt leasingavtal.Thomas Grönvoll, Stadschef Lidköping - Bluepartner
  • Autodeal hjälpte oss snabbt och enkelt med våra inköp när det var dags att byta ut våra transport- och personbilar. Det vi verkligen uppskattade var hur bra betalt vi fick på begagnade bilarna, och hur smidigt det varStefan Sundblad, VD - Citytelecom
  • Autodeal ser över helheten och hittar alltid bästa alternativ. Vi kan lägga fokus på annat och spar mycket pengar men framförallt tid. Att de är snabbast är en bra bonus..Andreas Wallin, Vice VD - lawab Bygg & Entreprenad AB
  • Alltid enkelt och smidigt med bra pris på den nya bilen. Men även hjälp med att bli av med den gamla bilen. Helheten skapar trygghet.Marko Hörngren, Försäljningchef - Scankab Cables AB

Kontakta Oss

Växel

08-37 39 39
autosell@autodeal.se

Autodeal är en del av Modern Car Group AB som är ett digitalt tjänstebolag för bilinformation och biltransaktioner. Inom Modern Car Group AB finns även verksamheten Autoinfo som driver sajterna tjanstebilen.se & yrkesbilen.se.

Back to top