Autosell

Autosell ökar värdet på din gamla bil med i snitt 15%!

Vår lösning når 900 professionella handlare och kan därför ge dig det bästa priset på din beg bil. Men det bästa av allt är att Autosell kräver mycket lite arbete från er, tid är också pengar vilket är hela grundtanken med alla våra lösningar.

Autosell Bas.

Ni har redan ett värderingsintyg och behöver då bara fylla i vår Autosell Bas formulär via länken nedan, ta några bilder och skicka till oss och invänta bud. Efter accept av bud så hämtas bilen upp utan extra kostnad.

Autosell Full Service.

Om ni saknar värderingsintyg och bilder på bilen, då kan ni låta oss göra allt åt er. Vi hämtar bilen på angiven plats och tvättar, fotograferar och gör test på bilen innan vi går ut med den för försäljning. Fyll i fullservice formulär via länken nedan.

Det är gratis att få bud!

Kostnad för tjänsterna:

Autosell Bas: Det gratis att få bud och endast om du är nöjd med budet och tackar ja så kommer en avgift om 4 900 kr (exkl. moms) att dras av på försäljningspriset.

Autosell Fullservice: Kostar 2 000 kr (exkl. moms) mer än bas, men då ingår tvätt, fotografering och test. Bilen hämtas på en av er angiven plats till ett rabatterat självkostnadspris (se bilaga Prislista-Transport). Kostnaden för transporten jämte eventuella tilläggstjänster läggs till totalkostnaden, se prislista till höger på sidan, och dras ifrån på det accepterade budet. Om ni inte önskar avveckla bilen till de bästa bud ni fått så betalar ni bara de 2000 kr + transport och eventuella tilläggstjänster.

Om ni inte använder webb formulär skicka pdf till autosell@autodeal.se.
(Glöm inte bilder till bastjänsten)

pdf formulär för tjänsterna

Autosell Bas
Autosell Fullservice

Priser på tilläggstjänster

Prislista-Transport
Valbara tilläggstjänster

Bra att veta:

  • Tjänsten går bra att använda även om ni inte skall ha ny leasingbil via oss
  • Tjänsten gäller bara bilar som finns reg på företag och inte är äldre än ca 7-8 år

Hur går det till?

Skicka in formulär
  Väljer en av tjänsterna ovan och tryck på formulär knappen för att kunna fylla i. Ni gör detta med fördel via mobil enhet, där då bilder och formulär enkelt kan slutföras ute vid bilen.

Acceptera bästa bud
Ni får sedan utav av oss mailat till er det bästa budet vi har fått på er bil och ni har bara att acceptera eller tacka nej till budet för att avluta aktionen.

Avveckling
Ni anger vart det passa er bäst att vi hämtar bilen, det kan vara på er företags adress eller där ni hämtat ut den nya bilen (bilhandlaren), det är viktigt bara att en stor trailer kan komma åt och hämta, De flesta av våra kunder som tar ny bil via oss väljer att använda Autosell fullservice och lämnar då bilen där de hämtar den nya bilen.

Mer pengar över
Vi ser till att reglera restskulden mot finansbolaget och ni erhåller av dem netto överskottet av försäljningen. Uppstår underskott kommer ni att ombeds betala in den mellan skillnaden till finansbolaget så att bilen kan avvecklas.

“Det blir inte bättre och enklare än så här”

Därför ska du välja Autodeal

Spara tid
Spara pengar
Experthjälp
Oberoende
Rikstäckande

Nöjda Kunder

  • Autosell tjänsten hjälpte mig höja mitt inbyte med 30 000 kr vilket gjorde att jag kunde gå skuldfri ur ett dåligt leasingavtal.Thomas Grönvoll, Stadschef Lidköping - Bluepartner
  • Autodeal hjälpte oss snabbt och enkelt med våra inköp när det var dags att byta ut våra transport- och personbilar. Det vi verkligen uppskattade var hur bra betalt vi fick på begagnade bilarna, och hur smidigt det varStefan Sundblad, VD - Citytelecom
  • Autodeal ser över helheten och hittar alltid bästa alternativ. Vi kan lägga fokus på annat och spar mycket pengar men framförallt tid. Att de är snabbast är en bra bonus..Andreas Wallin, Vice VD - lawab Bygg & Entreprenad AB
  • Alltid enkelt och smidigt med bra pris på den nya bilen. Men även hjälp med att bli av med den gamla bilen. Helheten skapar trygghet.Marko Hörngren, Försäljningchef - Scankab Cables AB

Kontakta Oss

Växel

08-37 39 39
autosell@autodeal.se

Autodeal är en del av Modern Car Group AB som är ett digitalt tjänstebolag för bilinformation och biltransaktioner. Inom Modern Car Group AB finns även verksamheten Autoinfo som driver sajterna facit.com, tjanstebilen.se & yrkesbilen.se.

Back to top